szerda, február 26, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Cím: 1204 Budapest Szerdahely utca 6/A

Matematika korrepetálás Budapesten: javítsunk együtt a féléves eredményeden!

Sajnos nem mindenkinek sikerült úgy a féléves bizonyítványa, mint ahogy azt az év elején eltervezte. Sokaknak főként a reál tantárgyakkal gyűlt meg a bajuk, azon belül is a matematikával. Egyesek a rossz jegyeket igazi kudarcnak élik meg, és teljesen tanácstalanok, hogy év végéig hogyan is javíthatnák ki ezeket az eredményeket. Ilyenkor több diáknak is nagyon nehéz lendületet vennie, és újra belevágni az intenzív tanulásba, mert a sikerélmény hiánya teljesen leblokkolja őket. Ha Te is hasonló problémákkal küzdesz éppen, a fővárosban élsz, és szükséged lenne segítségre ahhoz, hogy javíthass, válaszd a matematika korrepetálást Budapesten!

Budapesten matematika korrepetálás keretein belül nem csupán használható tudást, hanem kellő lendületet is kaphatsz az év hátralevő részéhez. A foglalkozásokon minden olyan tananyagrészre kitérünk, amik az előző félévben gondot jelentettek számodra. Igyekszem az órákon mindent megtenni azért, hogy a kihívásokat okozó részeket megérthesd, így erre a biztos tudásra fogsz tudni építkezni a jövőben. Budapesten matematika korrepetáláson többször is sikerélményben lehet részed, ezek a pozitív élmények pedig fontos szerepet játszanak majd abban, hogy elérhesd kitűzött céljaidat az évvégi bizonyítvánnyal kapcsolatban. A foglalkozásokon teljesen más képet fogsz kapni erről az elsőre nehéznek tűnő tantárgyról, emiatt megvan az esély arra is, hogy végül megszeresd, és ne kényszerként tekints a tananyag elsajátítására. Budapesten matematika korrepetáláson megszerzett tudásod hosszú távon szolgálhatja jó eredményeidet.

Kezdjük el időben a felkészülést, javítsunk együtt az eredményeiden, hogy évvégén büszkén tudd átvenni majd a bizonyítványodat, válaszd a matematika korrepetálást Budapesten! Korrekt árakkal, jó hangulatú órákkal várom a diákokat. Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, és szeretnél jelentkezni a matematika korrepetálásra Budapesten, vagy kérdéseid lennének a foglalkozásokkal kapcsolatban, keress bizalommal elérhetőségeimen!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.