matematika érettségire való felkészítés

Matematika érettségire való felkészítés online!

Print Friendly, PDF & Email

A matematika érettségire való felkészítést bízd tapasztalt tanárra és gyermeked nem fog kudarcot vallani! Habár még csak év vége van, az érettségik ideje is elérkezik hamarosan. Azok a tanulók, akik már ott tartanak a tanulmányaikban, hogy hamarosan számot kell adniuk a tudásukról és érettségizni fognak, nem árt ha időben megkezdik a felkészülést minden tárgyból.

A reál tárgyak sok tanulónak jelentik a mumust, ha jó jegyekről, eredményességről van szó. A matematika is ide tartozik. A számok világával jó néhányan hadi lábon állnak és szükségük van támogatásra, plusz órákra ahhoz, hogy fejlődni tudjanak. A matematika érettségire való felkészítés is az Ő érdeküket szolgálja. Azonban nem csak azok a gyerekek igénylik a matematika érettségire való felkészítést, akik gyengébbek az átlagnál ebből a tárgyból és nem ebből a tárgyból tudnak jobban teljesíteni. Azok a tanulók, akik kifejezetten jók matematikából, szintén járhatnak matematika érettségire való felkészítésre, éppen azért, hogy ki tudják hozni magukból a maximumot a vizsga napján.

Mindegyik csoport tanulóit szívesen fogadon magán óráimon és a tőlem telhető legmagasabb szinten részesítem őket a matematika érettségire való felkészítésben! A mostani időszak nagyon jó lehetőség arra, hogy a gyerekek elmélyítsék a tudásukat, feltegyék a kérdéseiket arról, amit nem értenek és fejlődést érjenek el, szintet lépjenek ebből a tárgyból.

matematika érettségire való felkészítést jó ötlet akkorra időzíteni, amikor a gyerekeknek kevesebb feladatuk van vagy iskolai szünet van. Még csak ki sem kell mozdulniuk otthonról, mert ha a helyzet úgy kívánja, akkor online magánoktatás keretein belül történik a felkészítés.

matematika érettségire való felkészítésről érdeklődj a honlapon megadott elérhetőségek egyikén! Tapasztalt, gyakorlott, gyerekszerető tanár vállalja az oktatást megfizethető áron! Segítek abban, hogy a gyerekek sikeresen vegyék az akadályokat az érettségin és jó eredményt érjenek el a gimnáziumi éveket lezáró vizsgán!

Lipovszky Matek - Fizika