fizika érettségire való felkészítés

Fizika érettségire való felkészítés online!

Print Friendly, PDF & Email

fizika érettségire való felkészítés már most aktuális azok számára, akik a soron következő félévben fognak számot adni a tudásukról. Az aktuális érettségire még február 15-ig lehet jelentkezni, a vizsgákat pedig a májusi és júniusi hónapokban fogják beiktatni. Tehát addig még van pár hónap. Ennyi elég is lehet a fizika érettségire való felkészítéshez.

A fizika érettségire való felkészítés történhet a mai követelményeknek és lehetőségeknek megfelelően középszinten és emelt szinten is. Minden diáknak lehetősége van eldönteni, hogy melyik szintre jelentkezik. Az emelt szintet általában azoknak ajánlják, akik a tovább tanuláshoz is hasonló területet, szakot céloztak meg, illetve kifejezetten jók ebből a tantárgyból és szeretnék növelni a pontszámaikat.

A fizika érettségire való felkészítés tehát nem jelent feltétlenül és csak kizárólag korrepetálást. A cél lehet az is, hogy az érettségire készülő diák a lehető legalaposabban felkészüljön és ki tudja hozni a legjobbat a tudásából és a képességeiből. Keressen bizalommal és vegye igénybe a segítségemet az fizika érettségire való felkészítésben!

Azt szeretném leszögezni, hogy már több év tapasztalata áll mögöttem, tehát mind szakmai szempontból felkészült vagyok, mind pedig a felkészítésben jártas. Az adott tárgyat nemcsak ismerem, hanem azt is tudom, hogyan kell az ismereteket átadni a diákoknak. Ennek köszönhetően a fizika érettségire való felkészítést is lelkiismeretesen és sikeresen tudom elvégezni.

A termodinamika, az elektromágnesesség, a magfizika, a csillagászat vagy a mechanika témaköreiben, az aktuális érettségei követelmények terén maximálisan tájékozott és felkészült vagyok. A jelenlegi helyzetben online oktatást vállalok, de természetesen, amint mód van rá, a személyes találkozás is megoldható.

A honlapomon megadott elérhetőségek egyikén szívesen adok tájékoztatást az érdeklődőknek a fizika érettségire való felkészítésről. Keressen bizalommal minél előbb, egyeztessünk időpontot az első órára, hiszen egyre jobban fogy az idő májusig!

Lipovszky Matek - Fizika