Matematika korrepetálás: Készüljünk együtt az érettségire!

Print Friendly, PDF & Email

Ugyan még csak január van, azonban a nyár elején lezajló érettségi vizsgákra a diákoknak időben el kell kezdeniük a felkészülést, legfőképp azokból a tantárgyakból, amelyek gyenge pontjuknak számítanak. Sok tanulónak ezt a matematika jelenti, amivel kapcsolatban a felkészülést nemcsak az időben elkezdett gyakorlás könnyítheti meg, hanem a teljes megértés is. Utóbbihoz mindenképp szükség van egy olyan emberre, aki ebben tud segíteni. Ha az Ön gyermeke is középiskolai tanulmányai lezárása előtt áll és problémát jelent számára az érettségi tantárgy, válassza a matematika korrepetálást!

Mivel minden évben más feladatok szerepelnek a vizsgán, nem lehet magolással felkészülni a matematika érettségire. Egyedül csakis a megértés segíthet ebben, hiszen, ha a feladatok összefüggéseit átlátja és érti is a tanuló, úgy a vizsgán nem jelenthet problémát a példák megoldása. Tapasztalattal rendelkező szakemberként ebben a megértésben tudok legfőképp segítséget nyújtani, ehhez felhasználva a korábbi évek matematika érettségi feladatait. Természetesen a matematika korrepetálás során kitérünk a tanuló tantárgybéli gyenge pontjaira is!

Szerezzen gyermeke sikerélményt élete egyik legfontosabb vizsgáján! A matematika érettségire felkészítés megkezdéséhez vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén!

Lipovszky Matek - Fizika