hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Nyári szünet utáni, év eleji felkészítéssel jobban megy majd a tanulás!

Amikor lassan vége a szünidőnek és közeledik az újabb tanév, már nem lehet tovább halogatni a felkészülést. A gyerekek boldogan feledkeznek meg az iskoláról, tananyagról, ám a több hónapnyi kihagyást követően érdemes egy kicsit felfrissíteni a tudást.

Az év eleji felkészítésnek pontosan ez a célja, hogy egy kis előnyhöz juttassa a tanulókat. Az ismétlésnek köszönhetően nem kell rettegve beülniük az első órákra és attól félni, hogy mi az, amire nem fognak emlékezni a számonkérés alkalmával. Fizika és matematika tárgyakból is jól jön, ha a szabályok és az elmélet felelevenítése mellett a feladatokat is újra begyakorolják egy kicsit a diákok. Erre már lehet alapozni és amellett, hogy gyorsabban visszarázódnak, a későbbi tananyagot is könnyebben veszik majd.

Forduljon hozzám bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásaimat év eleji felkészítéssel kapcsolatban is! Az év eleji felkészítés a tanulók érdekeit szolgálja, segít a felzárkózásban és a jó jegyek megtartásában. Ha szeretne a részletekről egyeztetni, bátran keressen!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.