Gondoljanak már most gyermekével az érettségire! Felkészítés tapasztalt szakemberrel

Print Friendly, PDF & Email

Az érettségi egy fiatal életében fontos vízválasztó, hiszen már csak egy lépés választja el attól, hogy végre azon a területen helyezkedhessen el vagy tanuljon tovább, ami valójában érdekli őt. Ahhoz, hogy elérhesse céljait, megfelelő érettségi eredményeket kell produkálnia, főleg azokból a tantárgyakból, amik beleszámítanak a felvételi pontszámokba. Ha gyermeke műszaki vagy reál irányba fog tovább tanulni és eredményeit jelentősen befolyásolják a matematika vagy fizika tantárgyak, éljen az érettségi felkészítő lehetőségével!

Az érettségi felkészítő során a diákkal végigvesszük a korábbi évek matematika, illetve, ha beleszámít a felvételi eredményekbe, a fizika feladatsorait, emellett pedig kiegészítő tananyagokat is hozzáveszünk az órákhoz. Utóbbiakra azért is kitérünk, mert előfordulhatnak az érettségin olyan kérdések, melyek nem a törzsanyagban találhatók meg, hanem a kiegészítő részekben. Ezek a kérdések főként az emelt szintű érettségikre jellemzők, de középfokon is tudnak váratlan meglepetéseket okozni a feladatsorok készítői.

Ugyan még csak november van, de az alapos felkészüléshez már most el kell kezdeni a tanulást! Keressen bizalommal a matematika és fizika érettségi felkészítővel kapcsolatban!

Lipovszky Matek - Fizika