Középiskolai felvételi: legyen sikeres a diák matekból és fizikából is!

Print Friendly, PDF & Email

A továbbtanulás a legtöbb családban fontos kérdés, minden szülő szeretné, ha a gyermeke jó iskolába kerülne, megalapozná a jövőjét tanulmányaival. Ez a hajrá már a középiskola kiválasztásával megkezdődik, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a gyermek hol fogja megszerezni az érettségi bizonyítványt, milyen alapokkal indítja majd egyetemi tanulmányait.

Nem megy úgy a matematika vagy a fizika, ahogyan kellene? Nem lehet minden diák minden tantárgyból kiemelkedő, de ezek azok a tárgyak, amiket a legtöbb gyerek nem szeret, amik a legtöbb nehézséget okozzák és amiken elcsúszhat egy sikeres középiskolai felvételi is.

Ahhoz, hogy ne így legyen, csupán némi koncentrált felkészülés, fizika vagy matematika korrepetálás szükséges. Keressen bizalommal, és tanuljon gyermeke tapasztalt, szakmailag magasan képzett tanárral! Figyelek arra, hogy gyermeke bepótolja azt, amit az órákon nem értett, magabiztosan induljon neki a kihívásoknak. Matek, fizika korrepetálást vállalok a középiskolai felvételire is, forduljon hozzám bizalommal!

Lipovszky Matek - Fizika