Kezdődik a tanév! – Gondoljon már most a fizika és matematika vizsgákra!

Print Friendly, PDF & Email

Véget ért a vakáció, a diákok pedig visszatérnek az iskolapadba. Ilyenkor a tanulók többsége megfogadja, hogy a tanulás mellett a rendszeres gyakorlást is be fogja iktatni a napirendjébe annak érdekében, hogy eredményei és képességei bizonyos tantárgyakból javuljanak.

Ebből a szempontból főként a matematika és fizika az, ami rendszeresen kihívás elé állítja a diákokat, ezért érdemes időben elkezdeni a felkészülést ezekből a tantárgyakból!

Gondoljon már most gyermeke vizsgáira, és kezdjük el együtt a felkészülést matematika és fizika korrepetálás keretein belül! A korrepetálás segít túllendülni a problémás tantárgy nehézségein, a foglalkozásokon a tipikus – vagy a korábbi évek vizsgafeladatainak begyakorlására van lehetőség, így már a hivatalos vizsgán a diáknak nem támadhatnak nehézségei a feladatokkal kapcsolatban!

Sokan választják vizsgatantárgynak a fizikát, így, ha szükséges, e téren is tudok segítséget nyújtani! Válassza fizika és matematika korrepetálás szolgáltatásomat, a sikeres vizsgák garantáltak!

Lipovszky Matek - Fizika