hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Hamarosan itt az új tanév – Készüljünk együtt a matematika, fizika órákra!

A reál tantárgyakkal a diákok többsége hadilábon áll, sokan az év végi eredményeiket ezekkel a tantárgyakkal rontják le, pedig a matematikát és a fizikát igenis meg lehet tanulni, és megfelelően alkalmazni az órákon, ehhez csakis gyakorlásra van szükség!

Ha már most gondol a jövőre, és szeretné, hogy gyermeke jobb eredményeket érjen el a reáltantárgyak terén, éljen a matematika magánórák lehetőségével! A korrepetáláson gyermeke a saját tempójában gyakorolhatja a matematikát, így lehetősége van felzárkózni az iskolai követelményhez, ami jelentős mértékű javulást eredményez majd jegyein!

Nemcsak a matematikára fontos koncentrálni, hanem a fizikára is, hiszen ez a tantárgy remekül elmagyarázza a világ alapvető működését, többek között ezért is van jelentősége a fizika korrepetálásnak, ugyanis a gyermek segítségemmel értelmezheti a fizika törvényeit, számításait.

Tegyen gyermeke sikeréért, keressen bizalommal a matematika-fizika korrepetálással kapcsolatban!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.