hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Ha nem megy a fizika…

Sajnos túl sokszor megesik, hogy az iskolákban nem fordítanak elég figyelmet arra, hogy ténylegesen magas színvonalon tanítsák a fizikát – különösen igaz ez, ha humán szakos diákokról van szó.

Sajnos túl sokszor megesik, hogy az iskolákban nem fordítanak elég figyelmet arra, hogy ténylegesen magas színvonalon tanítsák a fizikát – különösen igaz ez, ha humán szakos diákokról van szó. Ez azonban a követelményeken mit sem csökkent, csak a fiataloknak lesz kevesebb a sikerélménye.

Pedig a fizika nem ördöngösség! A fizika korrepetálás segíthet abban, hogy a diákok megszerezhessék a szükséges tudást, akár arról van szó, hogy ez a tárgy nehezebb a számára, akár arról, hogy nem kap megfelelő oktatást. Lépjen időben! Mivel a tárgy több évfolyamon is kötelező, így a fizika korrepetálás megelőzheti a bukást!

De akkor sem kell teljesen kétségbe esni, ha nem görbül a jegy a bizonyítványban. Fizika pótvizsgára való felkészítéssel sikeresen veheti a fiatal az akadályt!

Szakmai tapasztalatomnak és elhivatottságomnak köszönhetően minden érdeklődőmnek tudok segíteni, ha gond akadt a fizikával. Nincs olyan, hogy megtanulhatatlan tantárgy, csak odafigyelés és szorgalom kérdése az egész – mind a tanár, mind a diák részéről! Keressen bizalommal Ön is!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.