Hamarosan itt az érettségi! Most kell még egyet hajrázni!

Print Friendly, PDF & Email

Az érettségi fiatalságunk egyik legmeghatározóbb próbatétele, melynek köszönhetően lehetőségünk van számot adni a középiskolai tanulmányok alatt megszerzett tudásunkról, továbbá ekkor válik el, hogy milyen oktatási intézménybe fogunk tudni felvételt nyerni.

Az érettségi egyik nehézsége, hogy a legkülönfélébb tárgyakból kell egyaránt jól teljesítenünk, azonban az szinte senkitől sem várható el, hogy mindenből tökéletesen megfeleljen. Ilyenkor jön jól egy tanár, aki felkészít minket a matek vagy fizika érettségire.

Ha Te is úgy érzed, hogy van még mit gyakorolni a matek érettségig, vagy éppen a választható érettségi tárgynak a fizikát jelölted meg, és szeretnél jól szerepelni, akkor én segítek a matematika és fizika korrepetálásban!

Sok éves tapasztalatomnak köszönhetően számtalan tanulónak segítettem az érettségire való felkészülésben, így megfelelő rálátásom van arra, hogy a gyakorlások során milyen módszerekkel lehet sikeresen felkészülni, és az utolsó hónapok stresszes időszakában hatékonyan fejlődni.

Ha Te is a legjobb formádat szeretnéd hozni az érettségin, hogy felvételt nyerj a kiszemelt intézménybe, dönt a fizika vagy matematika korrepetálás mellett, és bátran keress fel!

Lipovszky Matek - Fizika