péntek, október 18, 2019

Hamarosan itt az érettségi! Most kell még egyet hajrázni!

Az érettségi fiatalságunk egyik legmeghatározóbb próbatétele, melynek köszönhetően lehetőségünk van számot adni a középiskolai tanulmányok alatt megszerzett tudásunkról, továbbá ekkor válik el, hogy milyen oktatási intézménybe fogunk tudni felvételt nyerni.

Az érettségi egyik nehézsége, hogy a legkülönfélébb tárgyakból kell egyaránt jól teljesítenünk, azonban az szinte senkitől sem várható el, hogy mindenből tökéletesen megfeleljen. Ilyenkor jön jól egy tanár, aki felkészít minket a matek vagy fizika érettségire.

Ha Te is úgy érzed, hogy van még mit gyakorolni a matek érettségig, vagy éppen a választható érettségi tárgynak a fizikát jelölted meg, és szeretnél jól szerepelni, akkor én segítek a matematika és fizika korrepetálásban!

Sok éves tapasztalatomnak köszönhetően számtalan tanulónak segítettem az érettségire való felkészülésben, így megfelelő rálátásom van arra, hogy a gyakorlások során milyen módszerekkel lehet sikeresen felkészülni, és az utolsó hónapok stresszes időszakában hatékonyan fejlődni.

Ha Te is a legjobb formádat szeretnéd hozni az érettségin, hogy felvételt nyerj a kiszemelt intézménybe, dönt a fizika vagy matematika korrepetálás mellett, és bátran keress fel!

 

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.