hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Tegyünk meg együtt mindent a sikeres középiskolai felvételiért: matek és fizika korrepetálás tapasztalt tanártól!

Hamarosan középiskolában megy a gyerek? Az általános iskola után ez nagy váltás, egy igazi mérföldkő. Általános iskola után sok minden megváltozik, új iskolába kerül a gyerek, új tanárai lesznek, új barátokat szerez, új kihívásokkal kell szembenéznie és új célokat kell megfogalmaznia.

Ezért fontos, hogy megfontoltan válasszon a család együtt tanintézményt, ahol a gyerek majd továbbtanul. A középiskola meghatározó a gyerek jövője szempontjából, túlzás nélkül kihat a továbbtanulásra, a felsőoktatást érintő terveire, ezzel összefüggésben pedig a pályaválasztására.

Tehát, ha sikeres középiskolai felvételit szeretne, akkor a korrepetálást is ajánlott számításba venni! Forduljon hozzám bizalommal, és felkészítem gyermekét a középiskolai felvételire! Matek és fizika korrepetálást vállalok, kedvező áron!

Tanácsos időben megkezdeni a felkészülést a középiskolai felvételire, annak érdekében, hogy az a család reményei szerint a legjobban alakuljon. Az alapos felkészülés a matek és fizika korrepetálásokon megtörténik, a többi már a felvételizőn múlik.

Nagy tapasztalattal, megalapozott tudással és számos referenciával rendelkezem reáltárgyakból, és minden tőlem telhetőt megteszek a sikeres felvételi eredmények eléréséért. Igyekszem tájékozott maradni a témában és folyamatosan figyelemmel követem az aktualitásokat, a változásokat, és minden szükséges információval rendelkezem a középiskolai felvételiről. A szóbeli és az írásbeli középiskolai felvételire való felkészítést is rám bízhatja! Nyolc osztályos, hat osztályos gimnáziumba és a középiskola 9. évfolyamára is teljes körű felkészítést, illetve matek és fizika korrepetálást tartok minden hozzám jelentkező tanulónak.

Keressenek bizalommal a honlapomon található elérhetőségeim egyikén, örömmel válaszolok minden felmerülő kérdésre a középiskolai felvételivel, matek és fizika korrepetálással kapcsolatban! Segítek, hogy gyermeke sikeresen vegye élete egyik fontos kihívását!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.