Tegyünk meg együtt mindent a sikeres középiskolai felvételiért: matek és fizika korrepetálás tapasztalt tanártól!

Tegyünk meg együtt mindent a sikeres középiskolai felvételiért: matek és fizika korrepetálás tapasztalt tanártól!

Print Friendly, PDF & Email

Hamarosan középiskolában megy a gyerek? Az általános iskola után ez nagy váltás, egy igazi mérföldkő. Általános iskola után sok minden megváltozik, új iskolába kerül a gyerek, új tanárai lesznek, új barátokat szerez, új kihívásokkal kell szembenéznie és új célokat kell megfogalmaznia.

Ezért fontos, hogy megfontoltan válasszon a család együtt tanintézményt, ahol a gyerek majd továbbtanul. A középiskola meghatározó a gyerek jövője szempontjából, túlzás nélkül kihat a továbbtanulásra, a felsőoktatást érintő terveire, ezzel összefüggésben pedig a pályaválasztására.

Tehát, ha sikeres középiskolai felvételit szeretne, akkor a korrepetálást is ajánlott számításba venni! Forduljon hozzám bizalommal, és felkészítem gyermekét a középiskolai felvételire! Matek és fizika korrepetálást vállalok, kedvező áron!

Tanácsos időben megkezdeni a felkészülést a középiskolai felvételire, annak érdekében, hogy az a család reményei szerint a legjobban alakuljon. Az alapos felkészülés a matek és fizika korrepetálásokon megtörténik, a többi már a felvételizőn múlik.

Nagy tapasztalattal, megalapozott tudással és számos referenciával rendelkezem reáltárgyakból, és minden tőlem telhetőt megteszek a sikeres felvételi eredmények eléréséért. Igyekszem tájékozott maradni a témában és folyamatosan figyelemmel követem az aktualitásokat, a változásokat, és minden szükséges információval rendelkezem a középiskolai felvételiről. A szóbeli és az írásbeli középiskolai felvételire való felkészítést is rám bízhatja! Nyolc osztályos, hat osztályos gimnáziumba és a középiskola 9. évfolyamára is teljes körű felkészítést, illetve matek és fizika korrepetálást tartok minden hozzám jelentkező tanulónak.

Keressenek bizalommal a honlapomon található elérhetőségeim egyikén, örömmel válaszolok minden felmerülő kérdésre a középiskolai felvételivel, matek és fizika korrepetálással kapcsolatban! Segítek, hogy gyermeke sikeresen vegye élete egyik fontos kihívását!

Lipovszky Matek - Fizika