hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Középiskolai felvételi vagy érettségi? Kezdjük el együtt időben a felkészülést!

A középiskolai felvételi és az érettségi fontos vízválasztók a diákok számára, ezért az ezekre történő felkészülést nem lehet a véletlenre bízni. Azok a tanulók, akik bármelyikkel kapcsolatban is érintettek, természetes, hogy a tanévet főként az ezekre történő felkészüléssel töltik. Azonban szinte minden diáknak vannak gyenge pontjai a tantárgyak terén, ezek pedig gyakran a reál vonallal kapcsolatosak, vagyis sokaknak gyűlik meg a baja a matematikával, illetve a fizikával is.

Ugyan a fizika többnyire csak választott tantárgy esetében érvényes érettségin, matematikával mindkét vízválasztónál számolni kell, vagyis elkerülhetetlen belőle a megmérettetés, így csak alkalmazkodni lehet a helyzethez, mégpedig alapos felkészüléssel. Ha az Ön gyermeke is valamelyik fontos vizsga előtt áll, forduljanak hozzám bizalommal az érettségire vagy középiskolai felvételire történő felkészítéshez!

Számomra a legfontosabb, hogy az érettségire és középiskolai felvételire történő felkészítéskor minden olyan tudást biztosíthassak a tanulók számára, amivel könnyedén leküzdhetik az akadályokat a megmérettetésekkor. Az órákon a korábbi évek vizsgafeladatait vesszük végig, továbbá részletesen kitérünk azokra a tananyagokra, amik a tanuló gyenge pontjai, hiszen, ha ezekre felkészül a diák, nem születhet rossz eredmény, és ennek köszönhetően kudarc sem.

Az érettségire és középiskolai felvételire történő felkészítés csakis akkor hozhat eredményt, ha a diák is partner az órákon, vagyis megérti, hogy ezek a vizsgák a jövője szempontjából meghatározók, így lelkiismeretesen részt vesz a foglalkozásokon. Ehhez kellő motivációt biztosítok, ugyanis általam rövid időn belül megértheti a legproblémásabb tananyagot is a diák, így a sikerélménye fogja őt előrevinni és erőt adni.

Kezdjük el együtt az érettségire vagy középiskolai felvételire a felkészítést, ehhez pedig vegyék fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen, örömmel segítek!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.