Felkészítés matek-fizika érettségire: még nem késő bepótolni a hiányosságokat!

Print Friendly, PDF & Email

Már csak két hónap van hátra az érettségiig, ezt az időt pedig a vizsgázók természetes, hogy az intenzív felkészülésre fordítják. Ilyenkor sok diáknál kiderül, hogy bizonyos tantárgyak témaköreinek elsajátítása, például a matematikában vagy fizikában, még mindig nehézséget jelent számukra. Ezekben a tanuláshoz szükségük lesz segítségre a megértéshez. Ha az Ön gyermekének is problémái támadtak az említett tantárgyakkal kapcsolatban, forduljanak hozzám bizalommal a matek-fizika érettségi felkészítéshez!

A matek-fizika érettségire való felkészítés során a problémás témakör minden egyes részletét pontosan átvesszük a diákkal. A korrepetáláson bármilyen kérdést feltehet az adott témával kapcsolatban, még olyat is, amit órán esetleg szégyell megkérdezni a tanárától, így valóban tiszta képet kaphat a tananyagról. A matek-fizika érettségire való felkészítésen mindenre jut idő, amire a tanórákon nem, a tanuló egy kicsit lassabb tempóban veheti át újra a témakört. Ezek a körülmények hozzásegítik őt ahhoz, hogy a vizsgára történő felkészülés stresszmentes legyen.

Segítsen gyermekének, hogy kihasználhassa ezt a rövid időt az érettségéig! A matek-fizika érettségire való felkészítéshez vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika