hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Matematika korrepetálásra a legjobb tanulónak is szüksége van!

A szülők nyugalmát és elégedettségét az is meghatározza, hogy gyermekeik az iskolában jól boldogulnak, vagyis kiváló eredményeket mutatnak fel a tanulást illetően, azonban vannak olyan tananyagok, amelyek a legjobb tanulókat is megizzaszthatják. Ilyenek lehetnek például a matematika egyes szegmensei, amiket szerencsére könnyen meg lehet értetni bárkivel, ha az órákon kívül részt vesz matematika korrepetáláson!
A legtöbb szülő azt gondolná, hogy matematika korrepetálásra csak azoknak a gyerekeknek van szüksége, akiknek alapvetően problémát jelentenek a reáltantárgyak. Valójában a legtöbb diák számára elérkezhet az a pont, amikor olyan tananyag kerül elé a számok világából, amivel nem képes boldogulni, az iskolai tempót viszont tartania kell, mert nem maradhat le. Ha ezek a tananyagok nem kerülnek tisztázásra egy matematika korrepetálás keretein belül, úgy a diák a későbbiekben nem fog tudni építkezni a tudását illetően, így káosz alakulhat ki a fejében. Ilyenkor fennáll annak is a veszélye, hogy annyi kérdés merül fel a nehézséget okozó tananyaggal kapcsolatban, hogy az eddig jó teljesítménnyel rendelkező diák lerontja a matematika osztályzatait, amit később nagyon nehéz lesz ismét megfelelő szintre visszahozni.

A matematika korrepetáláson lehetőség van a problémás tananyagok tisztázására, így a jól tanuló diák további sikerélményeket érhet el, ez pedig értelemszerűen nemcsak neki jelent megnyugvást, hanem a szülőknek is. Az, hogy a plusz gyakorlói órákat meddig veszik igénybe, az csakis a diáktól függ: ha kell, akár több hónapig is részt vehet a matematika korrepetáláson.

A matematika korrepetálás bármilyen teljesítményű diák számára elérhető, hiszen minden gyermeknek lehetnek gyenge pontjai a reáltantárgyak esetében. Ha az Ön gyermeke is hasonló szituációban van, és szeretné, hogy felzárkózzon, forduljon hozzám bizalommal és vegyék igénybe matematika korrepetálási szolgáltatásomat! Keressen elérhetőségeimen, hogy megbeszélhessük a részleteket!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.