Még van idő a félévi bizonyítvány előtti matek és fizika korrepetálásra!

Még van idő a félévi bizonyítvány előtti matek és fizika korrepetálásra!

Print Friendly, PDF & Email

A december a téli szüneté és a nagy ünnepléseké, ilyenkor ki lehet pihenni a suli fáradalmait. Ha pedig vége a hónapnak, újra neki lehet kezdeni a tanulásnak. Az újév új kihívásokat tartogat, először is a tanulók közelgő, félévi bizonyítványát. Itt az alkalom, hogy még egy utolsó erőfeszítést tegyenek a gyerekek a jegyek feltornászására vagy megalapozására!

Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy gondolja, hogy félévi bizonyítvány előtti matek és fizika korrepetálásra van szüksége gyermekének! Még éppen elég idő áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy együtt a legtöbbet hozzuk ki gyermekből! Ha valamiben bizonytalan, most kell tisztázni, ha valamit nem ért, most kell világossá tenni, gyakorolni, feladatokat megoldani. A rendelkezésre álló hetek alatt a félévi bizonyítvány előtti matek és fizika korrepetálás eredményeképpen lehetségessé válik javítani az osztályzatokon. A nagy felmérőkre, dolgozatokra készüljön velem gyermeke!

A félévi bizonyítvány előtti matek és fizika korrepetálással kapcsolatos részletekről a megadott elérhetőségeimen kérdezhet, érdeklődjön bátran!

Lipovszky Matek - Fizika