Középiskolai felvételi előtt állsz? A matematika korrepetálás hasznos lehet számodra!

image_pdfimage_print

Az általános iskola utolsó éve tele van kihívásokkal, izgalmakkal, amik leginkább a középiskolai felvételikhez köthetők. A nyolcadikosok többsége főként a matematika felvételi miatt izgul, még azok a diákok is, akiknek alapvetően nincs problémájuk a tantárgy megértésével. Az aggodalmat gyakran a várható feladatsorok okozzák: korábban már előfordult, hogy túlságosan nehéz, összetett példa került a felvételibe, sok diák pedig nem készült fel erre kellően. Érdemes tanulni ezekből a tapasztalatokból, mégpedig úgy, ha a középiskolai felvételi előtt a diák matematika korrepetáláson vesz részt. Így, a begyakorlással nagyon kicsi az esély arra, hogy a diák ne tudná megoldani a legösszetettebb feladatot is. Ha Te szeretnél időben felkészülni, és jó eredményeket elérni, keress bizalommal a matematika korrepetálással kapcsolatban!

Az év elején több oktatási intézmény is hirdet középiskolai felvételire felkészítőt, magyar nyelvből és matematikából egyaránt, azonban a foglalkozásokon egyszerre több diák vesz részt. Ezeknél a tantermi óráknál nem mindenkire jut idő, és mivel tartani kell a lépést az óra anyagával, előfordulhat, hogy egy-egy tananyagot a tanuló nem tudott kellően megérteni, begyakorolni. Egy ilyen helyzet egyeseknél komoly stresszt is eredményezhet, és a sikerélmény hiánya miatt elkezdenek aggódni a középiskolai felvételi eredménye miatt.

Amennyiben az általam kínált matematika korrepetálás mellett döntesz, a figyelem százszázalékban Rád összpontosul, így minden, számodra problémás és összetett feladatot a korábbi felvételikből át tudunk venni. Ha valamit nem értesz, jelezheted bátran, visszamegyünk az adott tananyagra és ismét átvesszük. Mivel a matematika korrepetálás hozzád igazodik, sokkal több sikerélményben részesülhetsz, ami pedig kiváló alapot ad ahhoz, hogy a középiskolai felvételiden jó eredményt érhess el.

Hozzuk ki közösen a maximumot a tudásodból, készüljünk együtt a középiskolai felvételidre, a matematika korrepetáláshoz keress bizalommal elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika