hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Középiskolai felvételi előtt állsz? A matematika korrepetálás hasznos lehet számodra!

Az általános iskola utolsó éve tele van kihívásokkal, izgalmakkal, amik leginkább a középiskolai felvételikhez köthetők. A nyolcadikosok többsége főként a matematika felvételi miatt izgul, még azok a diákok is, akiknek alapvetően nincs problémájuk a tantárgy megértésével. Az aggodalmat gyakran a várható feladatsorok okozzák: korábban már előfordult, hogy túlságosan nehéz, összetett példa került a felvételibe, sok diák pedig nem készült fel erre kellően. Érdemes tanulni ezekből a tapasztalatokból, mégpedig úgy, ha a középiskolai felvételi előtt a diák matematika korrepetáláson vesz részt. Így, a begyakorlással nagyon kicsi az esély arra, hogy a diák ne tudná megoldani a legösszetettebb feladatot is. Ha Te szeretnél időben felkészülni, és jó eredményeket elérni, keress bizalommal a matematika korrepetálással kapcsolatban!

Az év elején több oktatási intézmény is hirdet középiskolai felvételire felkészítőt, magyar nyelvből és matematikából egyaránt, azonban a foglalkozásokon egyszerre több diák vesz részt. Ezeknél a tantermi óráknál nem mindenkire jut idő, és mivel tartani kell a lépést az óra anyagával, előfordulhat, hogy egy-egy tananyagot a tanuló nem tudott kellően megérteni, begyakorolni. Egy ilyen helyzet egyeseknél komoly stresszt is eredményezhet, és a sikerélmény hiánya miatt elkezdenek aggódni a középiskolai felvételi eredménye miatt.

Amennyiben az általam kínált matematika korrepetálás mellett döntesz, a figyelem százszázalékban Rád összpontosul, így minden, számodra problémás és összetett feladatot a korábbi felvételikből át tudunk venni. Ha valamit nem értesz, jelezheted bátran, visszamegyünk az adott tananyagra és ismét átvesszük. Mivel a matematika korrepetálás hozzád igazodik, sokkal több sikerélményben részesülhetsz, ami pedig kiváló alapot ad ahhoz, hogy a középiskolai felvételiden jó eredményt érhess el.

Hozzuk ki közösen a maximumot a tudásodból, készüljünk együtt a középiskolai felvételidre, a matematika korrepetáláshoz keress bizalommal elérhetőségeimen!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.