hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Szerezz stabil, használható tudást matek korrepetálással!

Nagyon sok diák gyakran nem azért kap rossz jegyet matematikából, mert ne lennének meg a képességei a tantárgyhoz, hanem mert rendkívül bizonytalan a tudása. Ennek több oka is lehet, például a tanuló lemaradhatott egy fontos tananyagról a hiányzása miatt, és hiába pótolt egyedül, akkor sem tudott már úgy felzárkózni, hogy biztos alapot kapjon a következő leckéhez. Mivel a matematikában sokszor egymásra épülnek a tananyagok, elengedhetetlen a stabil, használható tudás az előrehaladáshoz. Szerencsére ezt könnyedén meg tudja szerezni a tanuló, ha időt fordít a gyakorlásra, és ehhez rendszeresen részt vesz matek korrepetáláson.

A matek korrepetálással olyan stabil tudást szerezhetsz, amire a jövőben könnyedén fogsz tudni építkezni, így elkerülheted azt, hogy rossz eredményeket produkálj a tantárgyból. A matek korrepetálás legnagyobb előnye az iskolai matematika órákkal szemben az, hogy nem kell rohanni a tananyaggal, így a saját tempódban dolgozhatod fel a számodra problémásabb leckéket. Minden kérdésedre jut idő, így pedig sokkal egyszerűbb lesz megértened olyan részeket, amik elsőre egyáltalán nem voltak világosak. A matek korrepetálás segít áthidalni a nehézségeket, és olyan tudást szerezhetsz, aminek köszönhetően biztosan sokkal jobban fogsz szerepelni az órákon, mint a gyakorlások előtt. A matek korrepetáláson megszerzett stabil tudás mellett a pozitív tapasztalatok is segíteni fognak abban, hogy legyőzhesd a legnehezebb akadályokat is a tantárggyal kapcsolatban.

Ha szeretnél biztos alapot szerezni a matematika tanulmányokhoz, és szinten tartani a tudásod, jelentkezz matek korrepetálásra minél előbb! A rendszeres gyakorlással lépést tarthatsz a tananyaggal, és egy esetleges hiányzás sem okozhat gondot a tanév során, mert a matek korrepetáláson segítek a pótlásban is. Ha felkeltettem az érdeklődésed, és szeretnél jelentkezni vagy kérdésed lenne a matek korrepetálással kapcsolatban, keress bizalommal elérhetőségeimen!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.