Készüljünk együtt az érettségire: válaszd időben a matek korrepetálást!

Print Friendly, PDF & Email

Sok érettségiző diáknál előfordul, hogy a nagy megmérettetésre történő felkészülést legalább márciusig elhalasztják. Az érintettek gyakran nem az időhiány miatt döntenek a késői felkészülés mellett, hanem mert abban reménykednek, hogy így a vizsgákig nem fognak sokat felejteni a tananyagból. Vannak olyan tantárgyak, amelyeknél ez a megoldás használhat, azonban az olyanoknál, mint például a matematika, nem igazán. Ahhoz, hogy a diák stabil, gyakorlatban használható tudást szerezzen, és meg tudjon oldani bármilyen feladatot a matematika érettségin, legalább négy- öt hónapot rá kell szánni a gyakorlásra. Ha ezzel Te is tisztában vagy, kezdjük el már most együtt a felkészülést, és keress bizalommal a matek korrepetálásért!

Ha már most januártól a matek korrepetálást választod, kellő időnk lesz arra, hogy az érettségi vizsgán előforduló minden egyes feladattípust közösen átvegyük. Mivel jó pár példáról van szó, mindenképp szükség van a januári kezdésre, ráadásul így valóban mindenre jut idő: felteheted kérdéseidet, visszatérhetünk olyan tananyagra is, ami korábban problémás volt a számodra, ennek köszönhetően százszázalékban felkészülten várhatod a vizsgaidőpontot.

Az időben elkezdett matek korrepetálás hozzájárul ahhoz is, hogy ne blokkolj le a vizsga napján. Azoknál a diákoknál, akik késve, kapkodva vágnak bele a felkészülésbe, megvan annak a veszélye, hogy a túlterheltség miatt nem tudnak megfelelően teljesíteni az érettségi vizsgán. Amennyiben már januárban jelentkezel matek korrepetálásra, nem kell kapkodnod a tanulással, ezért nagyon kicsi az esélye annak, hogy leblokkolnál, emiatt pedig nem tudnál teljesíteni.

Az időben elkezdett matek korrepetálás biztos alapot ad a jó eredményeknek. A gyakorlás azoknak a diákoknak is ajánlott, akiknek alapvetően nincs problémájuk a tantárggyal, hiszen az érettségi feladatok számukra is tudnak meglepetéseket okozni. Bármelyik táborhoz is tartozol, jelentkezz bátran, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!  

Lipovszky Matek - Fizika