kedd, február 25, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Cím: 1204 Budapest Szerdahely utca 6/A

Készüljünk együtt az érettségire: válaszd időben a matek korrepetálást!

Sok érettségiző diáknál előfordul, hogy a nagy megmérettetésre történő felkészülést legalább márciusig elhalasztják. Az érintettek gyakran nem az időhiány miatt döntenek a késői felkészülés mellett, hanem mert abban reménykednek, hogy így a vizsgákig nem fognak sokat felejteni a tananyagból. Vannak olyan tantárgyak, amelyeknél ez a megoldás használhat, azonban az olyanoknál, mint például a matematika, nem igazán. Ahhoz, hogy a diák stabil, gyakorlatban használható tudást szerezzen, és meg tudjon oldani bármilyen feladatot a matematika érettségin, legalább négy- öt hónapot rá kell szánni a gyakorlásra. Ha ezzel Te is tisztában vagy, kezdjük el már most együtt a felkészülést, és keress bizalommal a matek korrepetálásért!

Ha már most januártól a matek korrepetálást választod, kellő időnk lesz arra, hogy az érettségi vizsgán előforduló minden egyes feladattípust közösen átvegyük. Mivel jó pár példáról van szó, mindenképp szükség van a januári kezdésre, ráadásul így valóban mindenre jut idő: felteheted kérdéseidet, visszatérhetünk olyan tananyagra is, ami korábban problémás volt a számodra, ennek köszönhetően százszázalékban felkészülten várhatod a vizsgaidőpontot.

Az időben elkezdett matek korrepetálás hozzájárul ahhoz is, hogy ne blokkolj le a vizsga napján. Azoknál a diákoknál, akik késve, kapkodva vágnak bele a felkészülésbe, megvan annak a veszélye, hogy a túlterheltség miatt nem tudnak megfelelően teljesíteni az érettségi vizsgán. Amennyiben már januárban jelentkezel matek korrepetálásra, nem kell kapkodnod a tanulással, ezért nagyon kicsi az esélye annak, hogy leblokkolnál, emiatt pedig nem tudnál teljesíteni.

Az időben elkezdett matek korrepetálás biztos alapot ad a jó eredményeknek. A gyakorlás azoknak a diákoknak is ajánlott, akiknek alapvetően nincs problémájuk a tantárggyal, hiszen az érettségi feladatok számukra is tudnak meglepetéseket okozni. Bármelyik táborhoz is tartozol, jelentkezz bátran, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!  

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.