hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Nem vagy elégedett a félévi jegyeddel? Kezdjük el a felkészülést évvégére fizika korrepetálással!

Hamarosan elérkezik a félévi zárás az iskolákban, amikor a diákok szembesülnek azzal, hogy az első félév alatt hogyan is teljesítettek. Sajnos nem mindenki könyvelhet el sikereket, ugyanis vannak olyan tantárgyak, amik jó pár diáknál igencsak lehúzzák a féléves eredményeket. Nagyon sok tanulónál a reáltantárgyak, például a matematika vagy fizika jegyek rontják az átlagot. Mivel a félévi bizonyítvány egy egyszerű értesítés a tanulók, szülők és tanárok számára, közel sincs olyan kulcsfontosságú szerepe, mint az évvégi eredményeknek. Ez inkább egy útmutatás arról, hogy a diák hol tart a tanulmányaiban, és miből kellene fejlődnie. Ebből kifolyólag a jó hír az, hogy még semmi sincs veszve: ha Te gyengén teljesítettél fizikából, kezdjük el együtt már most a felkészülést az évvégére, hogy büszke lehess eredményeidre!

A fizika korrepetáláson lehetőséged van arra, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ehhez pedig minden segítséget meg fogok adni. Az összes olyan tananyagot átvesszük, ami az első félévben problémákat okozott számodra, a saját tempódnak megfelelően. A megértés, a sikerélmény és a tisztánlátás segít abban, hogy a tanév további részében az első félévhez képest látványosan jobb eredményeket érhess el. A fizika korrepetáláson egyszerű, akár hétköznapi példákon keresztül is megértheted a legösszetettebb tananyagokat, így a jövőben akár Te is segíthetsz majd osztálytársaidnak bizonyos dolgokat átlátni. A fizika korrepetáláson más szemszögből ismerkedhetsz meg a tantárggyal, így nagy esély van arra, hogy megszeresd, hiszen ez egy roppant érdekes tudomány, ami nagy mértékben meghatározza a mindennapjainkat.

Biztosítsd a jó évvégégi eredményeidet, ehhez válaszd a fizika korrepetálást! Diákbarát árakkal, jó hangulatú órákkal várom azokat a tanulókat, akik megelégelték a tantárggyal való küzdelmet. Ha szeretnél jelentkezni, vagy kérdéseid lennének a fizika korrepetálással kapcsolatban, keress bizalommal elérhetőségeimen!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.