Nem vagy elégedett a félévi jegyeddel? Kezdjük el a felkészülést évvégére fizika korrepetálással!

Hamarosan elérkezik a félévi zárás az iskolákban, amikor a diákok szembesülnek azzal, hogy az első félév alatt hogyan is teljesítettek. Sajnos nem mindenki könyvelhet el sikereket, ugyanis vannak olyan tantárgyak, amik jó pár diáknál igencsak lehúzzák a féléves eredményeket. Nagyon sok tanulónál a reáltantárgyak, például a matematika vagy fizika jegyek rontják az átlagot. Mivel a félévi bizonyítvány egy egyszerű értesítés a tanulók, szülők és tanárok számára, közel sincs olyan kulcsfontosságú szerepe, mint az évvégi eredményeknek. Ez inkább egy útmutatás arról, hogy a diák hol tart a tanulmányaiban, és miből kellene fejlődnie. Ebből kifolyólag a jó hír az, hogy még semmi sincs veszve: ha Te gyengén teljesítettél fizikából, kezdjük el együtt már most a felkészülést az évvégére, hogy büszke lehess eredményeidre!

A fizika korrepetáláson lehetőséged van arra, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, ehhez pedig minden segítséget meg fogok adni. Az összes olyan tananyagot átvesszük, ami az első félévben problémákat okozott számodra, a saját tempódnak megfelelően. A megértés, a sikerélmény és a tisztánlátás segít abban, hogy a tanév további részében az első félévhez képest látványosan jobb eredményeket érhess el. A fizika korrepetáláson egyszerű, akár hétköznapi példákon keresztül is megértheted a legösszetettebb tananyagokat, így a jövőben akár Te is segíthetsz majd osztálytársaidnak bizonyos dolgokat átlátni. A fizika korrepetáláson más szemszögből ismerkedhetsz meg a tantárggyal, így nagy esély van arra, hogy megszeresd, hiszen ez egy roppant érdekes tudomány, ami nagy mértékben meghatározza a mindennapjainkat.

Biztosítsd a jó évvégégi eredményeidet, ehhez válaszd a fizika korrepetálást! Diákbarát árakkal, jó hangulatú órákkal várom azokat a tanulókat, akik megelégelték a tantárggyal való küzdelmet. Ha szeretnél jelentkezni, vagy kérdéseid lennének a fizika korrepetálással kapcsolatban, keress bizalommal elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika