matematika korrepetálás fizika korrepetálás

Matematika, fizika korrepetálás, ahol a sikerélmény előtérbe kerül

Print Friendly, PDF & Email

A matematika és fizika korrepetáláson jóval több sikerélményben részesülhetnek a diákok. Jelentkezzen gyermeke is a különórákra, és javíthat a jegyein!

A matematika és fizika tantárgyak több diáknak okozhatnak nehézségeket a tanulás során. Sajnos gyakran nem csupán a meg nem értés okozza a nem megfelelő érdemjegyeket, hanem a sikertelenség élménye is hozzájárulhat ahhoz, hogy a tanulók nem szívesen foglalkoznak a reál tantárgyakkal. Nincs önbizalmuk, úgy érzik, hogy képtelenek megbirkózni az előttük álló kihívással. Fontos, hogy a szülők partnerek legyenek abban, hogy a gyermek visszanyerhesse önbizalmát, ehhez pedig az egyik legjobb megoldást a matematika vagy fizika korrepetálás biztosíthatja.

A különórákon a diákok maximális figyelmet kaphatnak, nem fordulhat elő az, hogy nem tudnak lépést tartani a tempóval, hiszen az ő igényeik határozzák meg a tananyag feldolgozását. Már önmagában az, hogy nincsenek lemaradva, rendkívül sokat számít, ehhez pedig társul a rendszeres sikerélmény is. A korrepetáláson sokkal részletesebb magyarázatot kaphatnak a tanulók, olyan feladatokat oldhatnak meg, amik kifejezetten a megértést segítik.

A gyakori pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a diákok nagyobb kedvvel látnak hozzá a tanuláshoz, gyakorláshoz, hiszen magukon tapasztalják a változást és azt, hogy van értelme többet foglalkozni a tantárgyakkal a fizika vagy matematika korrepetálás keretein belül. A különórák abban is segíthetnek, hogy a gyermekek tanulási készségei fejlődjenek, amelyeket akár más tantárgyakkal kapcsolatban is tudnak alkalmazni.

Gyermekének is gondja akadt a matematika és fizika tantárgyakkal? Itt az ideje annak, hogy segítséget kérjen számára! A diákok a különórák során látványos fejlődésen eshetnek át, ehhez minden eszközt biztosítok számukra. Legyen gyermekének több sikerélménye, így a jó érdemjegyek nem maradhatnak el az iskolában! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeimen, ahol készséggel válaszolok az érdeklődőknek.

Lipovszky Matek - Fizika