A felvételid miatt fizika korrepetálásra van szükséged?

Print Friendly, PDF & Email

Manapság több egyetemi, főiskolai szak esetében szükség van fizika felvételire, elég csak a különböző mérnöki képzésekre gondolni. Amikor a diákok számára kiderül, hogy az általuk kinézett szakon felvételizniük kell fizikából, sokan inkább más képzés után néznek. Ennek több oka lehet: egyrészt sok iskolában a fizikaoktatásra nem fektetnek elég nagy hangsúlyt, másrészt a tanuló nem érzi tudását annyira erősnek, hogy végül jó eredményt érjen el a fizika felvételin. Ha az általad kinézett szakon követelmény a fizika felvételi, ne mondj le az álmaidról, hanem kezdjük el együtt a felkészülést időben, fizika korrepetálással!

A fizika korrepetálásnak köszönhetően nem kell lemondanod céljaidról, hiszen a foglalkozásokon könnyedén fel fogsz tudni készülni a megmérettetésre. A fizika korrepetáláson lehetőséged van megérteni, más szempontból megközelíteni a tantárgyat. Ha eddig nem igazán kedvelted, most talán meg is fogod szeretni a fizikát, ez pedig biztos alapot ad majd később a felvételid sikeréhez. Ha meg tudod szeretni a fizikát, és érdeklődsz a tudomány iránt, sokkal nagyobb kedvvel veted bele magad a tanulásba. A fizika korrepetáláson a korábbi évek feladatsorai mellett igyekszem több fizikai érdekességgel is megfűszerezni az órákat, így minden egyes foglalkozás élmény lesz számodra.

A pozitív hangulat jelentős mértékben hozzájárul az órák alatti s

ikerélményhez, így a fizika felvételit stresszmentesen, könnyedén meg fogod tudni írni. A fizika korrepetáláson lehetőséged lesz a saját tempódban megérteni, feldolgozni a tananyagot. A foglalkozásokon rengeteg megértést segítő segédanyagot is felhasználok, továbbá, ha szükséges, szakirodalmat is tudok ajánlani számodra.

Alapozzuk meg együtt a felvételid sikerét, kérd tapasztalt szakember segítségét a tantárgy megértésében, a feladatok begyakorlásában, ehhez keress bizalommal a fizika korrepetálásáért! Ha kérdéseid lennének, vagy már most jelentkeznél fizika korrepetálásra, lépj velem kapcsolatba elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika