hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

A felvételid miatt fizika korrepetálásra van szükséged?

Manapság több egyetemi, főiskolai szak esetében szükség van fizika felvételire, elég csak a különböző mérnöki képzésekre gondolni. Amikor a diákok számára kiderül, hogy az általuk kinézett szakon felvételizniük kell fizikából, sokan inkább más képzés után néznek. Ennek több oka lehet: egyrészt sok iskolában a fizikaoktatásra nem fektetnek elég nagy hangsúlyt, másrészt a tanuló nem érzi tudását annyira erősnek, hogy végül jó eredményt érjen el a fizika felvételin. Ha az általad kinézett szakon követelmény a fizika felvételi, ne mondj le az álmaidról, hanem kezdjük el együtt a felkészülést időben, fizika korrepetálással!

A fizika korrepetálásnak köszönhetően nem kell lemondanod céljaidról, hiszen a foglalkozásokon könnyedén fel fogsz tudni készülni a megmérettetésre. A fizika korrepetáláson lehetőséged van megérteni, más szempontból megközelíteni a tantárgyat. Ha eddig nem igazán kedvelted, most talán meg is fogod szeretni a fizikát, ez pedig biztos alapot ad majd később a felvételid sikeréhez. Ha meg tudod szeretni a fizikát, és érdeklődsz a tudomány iránt, sokkal nagyobb kedvvel veted bele magad a tanulásba. A fizika korrepetáláson a korábbi évek feladatsorai mellett igyekszem több fizikai érdekességgel is megfűszerezni az órákat, így minden egyes foglalkozás élmény lesz számodra.

A pozitív hangulat jelentős mértékben hozzájárul az órák alatti s

ikerélményhez, így a fizika felvételit stresszmentesen, könnyedén meg fogod tudni írni. A fizika korrepetáláson lehetőséged lesz a saját tempódban megérteni, feldolgozni a tananyagot. A foglalkozásokon rengeteg megértést segítő segédanyagot is felhasználok, továbbá, ha szükséges, szakirodalmat is tudok ajánlani számodra.

Alapozzuk meg együtt a felvételid sikerét, kérd tapasztalt szakember segítségét a tantárgy megértésében, a feladatok begyakorlásában, ehhez keress bizalommal a fizika korrepetálásáért! Ha kérdéseid lennének, vagy már most jelentkeznél fizika korrepetálásra, lépj velem kapcsolatba elérhetőségeimen!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.