Ne bízd a véletlenre matek és fizika érettségid! Menj biztosra magántanárral!

Print Friendly, PDF & Email

A középiskolákban gyakran túl vannak hajszolva a diákok, akik felé számos elvárást állítanak fel a tanárok, szülők és az oktatási rendszer. Így nem csoda, hogy a nagy stressz és a sok kihívás közepette nehezen megy a felkészülés az érettségire. Azonban sokszor nem gondolnak bele a diákok abba, hogy az utolsó évben tanúsított szorgalomtól függhet a továbbtanulásuk.

Emellett sokaknak éppen a választott szak miatt kell kiemelt figyelmet fordítani a reál tantárgyak tanulására. Mindenképpen érdemes már középiskolában felkészülni, hogy ne a főiskolán kezdjen el komolyabban ismerkedni a fontos tantárgyakkal, ehhez viszont nem elég 1-2 iskolai tanóra, szükség van matek és fizika korrepetálásra.

Azért, hogy megjöjjön a diák önbizalma, fontos, hogy biztost tudást sajátítson el a különórák során. A matek és fizika korrepetálások alkalmával erre törekszem, és mindent megteszek annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményt érjétek el a diákok az érettségin!

Gondolj a jövődre, gyere el hozzám matek és fizika korrepetálásra! Bátran keress fel elérhetőségeimen, készséggel segítek Neked is!

Lipovszky Matek - Fizika