Matek és fizika korrepetálás a magabiztos évkezdésért

Print Friendly, PDF & Email

A nyár a végéhez közeledik, ezzel párhuzamosan egyre fenyegetőbb közelségbe kerül a szeptember és a matematika vagy éppen fizika órák rémképe. Sok diák gondolkodik így és görcsberánduló gyomorral néz elébe az újabb megpróbáltatásoknak, amik a matek és fizika teremben várnak rá.

Hiszem, hogy ezen lehet változtatni, és én képes is vagyok rá! Vállalok korrepetálást matematikából és fizikából egyaránt, szünidőben és évközben is. Még nem késő felépíteni azt az önbizalmat, amiben gyermeke hiányt szenved ezekkel a reál tantárgyakkal kapcsolatban. Forduljon hozzám bizalommal, és még időben, év elején segítek, hogy gyermeke megbarátkozzon ezekkel a tárgyakkal!

A rendszeres korrepetálások eredményeként helyrekerülnek a bizonytalanságok, megerősítjük az alapokat, elkezdünk építkezni, és ebben a folyamatban a matematikából, fizikából kevésbé erős gyermek is nagyobb kedvvel tanulja majd ezeket a tantárgyakat. Magabiztosabb lesz és a jegyei is javulnak majd. Tegyen egy próbát a matematika és fizika korrepetálással!

Lipovszky Matek - Fizika