péntek, december 06, 2019

Matek és fizika korrepetálás a magabiztos évkezdésért

A nyár a végéhez közeledik, ezzel párhuzamosan egyre fenyegetőbb közelségbe kerül a szeptember és a matematika vagy éppen fizika órák rémképe. Sok diák gondolkodik így és görcsberánduló gyomorral néz elébe az újabb megpróbáltatásoknak, amik a matek és fizika teremben várnak rá.

Hiszem, hogy ezen lehet változtatni, és én képes is vagyok rá! Vállalok korrepetálást matematikából és fizikából egyaránt, szünidőben és évközben is. Még nem késő felépíteni azt az önbizalmat, amiben gyermeke hiányt szenved ezekkel a reál tantárgyakkal kapcsolatban. Forduljon hozzám bizalommal, és még időben, év elején segítek, hogy gyermeke megbarátkozzon ezekkel a tárgyakkal!

A rendszeres korrepetálások eredményeként helyrekerülnek a bizonytalanságok, megerősítjük az alapokat, elkezdünk építkezni, és ebben a folyamatban a matematikából, fizikából kevésbé erős gyermek is nagyobb kedvvel tanulja majd ezeket a tantárgyakat. Magabiztosabb lesz és a jegyei is javulnak majd. Tegyen egy próbát a matematika és fizika korrepetálással!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.