szombat, december 07, 2019

Reál tárgyakból jó jegyet? Lehetséges!

Már javában tart a tanév, a diákok őszre sikeresen búcsút vettek a nyártól, és beilleszkedtek. Ha a szülők megkérdezik gyermekeiket, hogy tetszik nekik az iskola, a válasz többnyire mindig hasonló. Szeretik az irodalmat, érdekes a történelem, de nem kedvelik a matekot és a fizikát.

A reál tantárgyak utálata kevés kivételtől eltekintve szinte egyformán jellemző minden diáknál. Pedig nem lehetetlen egy rossz jegyeket szerző tanulót jó szintre hozni, nem lehetetlen, hogy az utálatból érdeklődés, majd valódi szeretet alakuljon ki a reál tárgyak iránt.

A rendszeres és minőségi korrepetálás fizikából vagy matematikából, minden túlzás nélkül képes ilyen erővel hatni. Forduljon hozzám bizalommal, és garantálom, hogy gyermeke rövid időn belül nem csupán jobb jegyeket fog produkálni az iskolában, de az eddig nem kedvelt tárgyakról is pozitívan fog beszélni.

Matematika és fizika korrepetálás, kiváló tanártól! Vegye fel velem a kapcsolatot, és bátran egyeztessen időpontot egy ismerkedős órára!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.