Legyen tökéletes az érettségi bizonyítványod!

Print Friendly, PDF & Email

Beléptünk a tél előszobájába, és a napok múlásával egyre közelebb kerül az idei tanévben végzősök félelme, az érettségi vizsga. Minden tanuló számára fontos, hogy jól szerepeljen mind az írásbeli, mind a szóbeli felmérésen, azonban azok esetében, akik a továbbtanulás szempontjából kitűnő bizonyítványt szeretnének, elengedhetetlen, hogy a matematika és fizikai is kiválóan sikerüljön.

Ha nem vagy biztos a tudásodban, esetleg egy bizonyos tananyaggal gondod adódott, ne habozz, jelentkezz hozzám matematika vagy fizika korrepetálásra! Mivel a két tantárgy szorosan kapcsolódik egymáshoz, az is előfordulhat, hogy mindkettőnél elkél egy kis segítség? Nem probléma, segítek, hogy meglásd az összefüggéseket, egyszerűen és reálisan lásd a képleteket, szabályokat, illetve, hogy valóban tudd alkalmazni a különféle matematikai vagy fizikai előírásokat, melyeket a korrepetálás alkalmával megtanulhatsz.

Ha úgy érzed, matematika vagy fizika korrepetálásra szorulsz, esetleg mind a kettőre, ne habozz, keress fel engem, hogy az érettségi vizsgád tökéletes lehessen!

Lipovszky Matek - Fizika