matematika korrepetálás, fizika korrepetálás

Érettségi felkészítés: érdemes igénybe venni!

Print Friendly, PDF & Email

Az érettségi felkészítés nem felesleges – ha a jobb jegy a cél, érdemes időt szánni rá, és részt venni rajta akár online is!

Az előzetesen meghirdetettek szerint az írásbeli érettségi 2023. május 5-től 26-ig tart, az emelt szintű szóbeli vizsgák 2023. június 7-14. között, a középszintű szóbeli vizsgák pedig 2023. június 19-30. között kerülnek lebonyolításra. Vagyis nincs már sok idő hátra, ezért – hogy az esetleges lemaradás behozható legyen – érdemes részt venni az általam tartott érettségi felkészítésen, amit matematika és fizika tárgyakból tartok!

A reáltárgyak sosem voltak a tanulók kedvencei, bár persze az általánosításnak itt sincs helye; sokan szeretik mind a matematikát, mind a fizikát. Azonban tény, hogy a gyermekek legalább felének ez a két tantárgy okozza a legtöbb gondot. Sajnos tény, hogy érzék kell hozzájuk, vagy, ha úgy tetszik, tehetség, és ez nem mindenkinek adatik meg, azonban a tudás fejleszthető gyakorlással és szorgalommal, így pedig az érdemjegyeken is lehet javítani, és az érettségi sem tűnik majd annyira rémisztőnek.

Éppen ezért érdemes részt venni matematika és fizika korrepetáláson, ahol ezekkel a tárgyakkal foglalkozó tanár segítségével lehet túllendülni a kisebb-nagyobb problémákon, és elérni azt a szintet, ahol magabiztosan lehet leülni az érettségi feladatsornak! Nem lehetetlen jó jegyeket szerezni a vizsgákon, csupán szorgalom és egy kis segítség kell hozzá – és még véletlenül sem a puskázásra kell gondolni!

Fizika-matematika szakos magántanárként támogatni tudom gyermekét abban, hogy nem csak megértse, de meg is szeresse ezeket a tantárgyakat. A fizika és matematika korrepetálás akár online is elérhető szolgáltatásom, így nem szükséges utazással fecsérelni az időt; azt kényelmesen, otthonról fordíthatjuk a tanulásra !

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, és bővebb információt kérne az érettségi felkészítéssel kapcsolatban, illetve, ha gyermekének matematika, vagy fizika korrepetálásra lenne szüksége, forduljon hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén!

Lipovszky Matek - Fizika