Készüljünk együtt az év végére matematika és fizika korrepetálással!

Print Friendly, PDF & Email

A legtöbb diák számára a matematika és fizika tantárgyak jelentik a legnagyobb kihívást, sokan nem tudják felvenni a harcot a számokkal és a reál témákkal, ez pedig tükröződik az félévi jegyeken. Ilyenkor a szülők kétségbeesnek, hiszen gyermeküknek a legjobbat szeretnék, és azt, hogy megélje a sikert a reál tantárgyak akadályainak leküzdése során. Ha az Ön gyermeke sem a legjobbat nyújtotta félévkor, még nincs semmi veszve, ha időben matematika vagy fizika korrepetálás mellett döntenek!

A matematika és fizika korrepetálásokon a diák a saját tempójában haladhat a tananyaggal, hiszen a gyakorlás során sokszor kiderül, hogy a gyermek azért marad le és teljesít rosszul, mert az iskolában a tanárnak túlságosan gyorsan kell haladnia a tananyaggal. Értelemszerűen ez nem a diák hibája, hiszen egy-egy évfolyamon sokszor túl nagy tananyagot kell leadnia a tanárnak, rövid időn belül, azonban a tantervek készítői azzal nem számolnak, hogy a diákok nem egyforma képességgel rendelkeznek.

Készüljünk együtt az év végére matematika vagy fizika korrepetálással, ehhez pedig vegye fel velem mihamarabb a kapcsolatot!

Lipovszky Matek - Fizika