kedd, február 25, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Cím: 1204 Budapest Szerdahely utca 6/A

Kerüld el a pótvizsgát: készüljünk együtt az év végére!

Már csak két hónap és vége az iskolának. Sok diák ilyenkor aggódva tekint a naptárra, hiszen, ha ez idő alatt nem javít bizonyos tantárgyakból, úgy nem fogja tudni elkerülni a pótvizsgát augusztusban. A legtöbb tanuló matematikából vagy fizikából áll bukásra, így, ha a nyarat ők is gondtalanul szeretnék élvezni, mihamarabb tenni kell a jó eredményekért.Ha ebben segítséget kérnél, kerüljük el együtt a matematika vagy fizika pótvizsgát, készülj velem az év végére!

A fizika vagy matematika korrepetáláson részletesen átnézzük azokat a témaköröket, amik az év végi témazáró dolgozatban benne lehetnek. Ezek a felmérők rendkívül fontosak, sok múlik rajtuk, hiszen, ha jó eredményt érsz el, úgy el fogod tudni kerülni a pótvizsgát. A korrepetáláson nagy hangsúlyt fektetek a nyugodt körülményekre, ugyanis ilyenkor szükség van a stresszmentes felkészülésre. Ennek köszönhetően sokkal egyszerűbb lesz leküzdened a matematikával vagy fizikával kapcsolatos akadályokat.

A fizika vagy matematika korrepetálás megkezdéséhez vedd fel velem a kapcsolatot!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.