Kerüld el az év végi bukást, szerezz jobb jegyet matek vagy fizika korrepetálással!

Print Friendly, PDF & Email

Már csak pár hét, és itt az év vége, amit meglepő módon több diák egyáltalán nem vár. Természetesen nem azért, mert nincs szükségük a hosszú pihenésre, hanem azért, mert bizonyos tantárgyakból bukásra állnak, és azt gondolják, hogy már túl rövid az idő ahhoz, hogy javítsanak az eredményeiken a vakáció kezdetéig. Ha Te is hasonló helyzetbe kerültél bizonyos reáltantárgyak miatt, és szeretnél javítani, keress bizalommal a matek vagy fizika korrepetáláshoz!

A matek vagy fizika korrepetálásnak köszönhetően nem kell rettegned az év végétől, ugyanis pár alkalom után könnyedén fogsz tudni olyan eredményt produkálni az iskolában, ami segít, hogy jobb jegyet szerezz, így elkerülve a bukást. Mivel tisztában vagyok én is az idő rövidségével, a matek vagy fizika korrepetáláson elsősorban azokra a témakörökre fókuszálunk, amik az év végi dolgozatban előfordulhatnak. Ezeket igyekszem a lehető legérthetőbb formában átadni Neked, így nem jelenthet kihívást a jobb jegy megszerzése.

Kerüld el az évvégi bukást, még mindig nem késő tenned a jobb eredményért! Várd Te is úgy az évvégét, mint a többiek, ehhez csak jelentkezned kell matek vagy fizika korrepetálásra! Keress bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

Lipovszky Matek - Fizika