Matematika korrepetálás: tanuljon szakember a gyermekével!

Print Friendly, PDF & Email

A diákok közül többeknek is már egészen kisiskolás koruktól kezdve problémáik vannak a matematika tantárgy megértésével. Gyakran a szülők próbálnak meg segíteni, feldolgozni az órai tananyagot, és közreműködnek a házi feladat elkészítésében is. Az évek előrehaladtával sajnos a felnőttek jelentős részének egyre inkább nincs túl sok idejük segíteni vagy korrepetálni a gyermeket matematikából, pedig erre a továbbiakban is szükség lenne. Az dolgozatoknál, év végi zárásoknál, és a középiskolai felvételivel kapcsolatban is sok tanulónak nélkülözhetetlen a külső segítség. Amennyiben az Ön gyermeke is hasonló helyzetben van, és középiskolai felvételi előtt áll, forduljanak hozzám bizalommal a matematika korrepetálásért!

Az általam biztosított matematika korrepetálás a diákoknak és a szülőknek egyaránt könnyebbséget jelent. A felnőtteknek nem kell aggódniuk gyermekük eredményei miatt, a tanulók pedig nem maradnak a továbbiakban sem segítség nélkül. Az órákon minden tananyagot, korábbi felvételi feladatsort részletesen átveszünk a diákkal. Ha szükséges, bizonyos részeket többször is átismétlünk azért, hogy valóban megérthesse a tanuló a feladatokat. A matematika korrepetáláson lehetősége lesz a gyermeknek fejlődni, és olyan tudásra is szert tehet, ami pedig a középiskolai tanulmányok sikereiben játszhat fontos szerepet. Az órákon szerzett sikerélménynek köszönhetően a tanuló meg is szeretheti a tantárgyat. A matematika korrepetálás rugalmas, diákbarát, amit érdemes mihamarabb elkezdeni, így mire elérkezik a felvételi időpontja, a tanuló biztos tudással indulhat neki a feladatok megírásának. Gyermekével akár online is elkezdhetjük a matematika korrepetálást, ez pedig a jelenlegi helyzetben kifejezetten előnyös megoldást biztosít a tanuláshoz.

matematika korrepetálással gyermeke leküzdheti az akadályokat, Ön pedig szabadon foglalkozhat tennivalóival. A korrepetálást kedvező áron kínálom a tanulók számára. Ha felkeltettem érdeklődését, és szeretne időpontot kérni a közös megbeszélésre, vagy bővebb információkra lenne szüksége az órákról, keressen bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika