hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Ne bízza a véletlenre gyermeke pótvizsgáját!

Bizonyára mind tudjuk, akik iskoláskorú gyermekkel rendelkezünk, hogy bármennyire is igyekszik gyermekünk egy-egy tantárgyból, egyszerűen nem tud jó eredményeket elérni.

Ez mindenkivel előfordul, és ilyenkor sajnos a bukás esélye is benne van a pakliban. Persze, ha valami okból kifolyólag ez történne, ne essünk kétségbe, van megoldás, mégpedig a szakszerű pótvizsga felkészítés képében!

Fontos, hogy hozzáértő foglalkozzon gyermekünkkel a pótvizsga felkészítés során, hiszen a matematika és a fizika pontosan azok a tárgyak, melyeket sokan nem tudnak külső segítség nélkül megérteni. Persze, ha a megfelelő szakembert kérjük fel a feladatra, egy percet sem kell aggódnunk a pótvizsga sikeressége miatt.

Bízza rám gyermeke pótvizsga felkészítését, ha szeretne minden szükséges feltételt megteremteni a bukás elkerüléséhez! Több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezem a hivatásomban, így a szakmai háttér miatt nem kell aggódnia! Kérdéseivel bátran forduljon hozzám a megadott elérhetőségeimen!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.