hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Pótvizsgára való felkészítés: Bízza rám!

Matematika, fizika. Jellemzően ezek azok a reál tárgyak, amikkel a leginkább meggyűlik a gyerekek baja. Mi lehet a gond?

Nem értik, nem boldogulnak a feladatokkal, nincs, aki elmagyarázza nekik a problémás részeket, így pedig lemaradnak a többiektől. Mindennek az a vége, hogy egyre inkább rossz jegyeket és negatív élményeket szereznek és megutálják ezeket a tárgyakat. Sokan eljutnak odáig, hogy megbuknak. Még ilyenkor sincs késő segítséget kérni. Forduljon hozzám bizalommal matek, fizikapótvizsgára való felkészítésért!

Várom azokat a tanulókat, akiknek nem sikerült az év úgy, ahogyan azt eltervezték vagy szerették volna. A fizika vagy matek pótvizsga időpontja pedig egyre csak közeledik, de nem tudják, hogyan javíthatnának a jegyeiken, hogyan változtathatnának a matematikához vagy a fizikához való hozzáállásukon. Szükség van egy új nézőpontra, egy olyan magán tanárra, akitől bátran kérdezhetnek, akivel sikerélményt szerezhetnek, amellett, hogy az anyagot megfelelően elsajátítják.

Fizika, matek pótvizsgára való felkészítéshez keres tanárt? Hívjon bizalommal!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.