Igen, most már értem! – Korrepetálás matekból és fizikából!

Print Friendly, PDF & Email

A humán tárgyak kedvelőinek gyakran nehézséget okoz a reál tárgyak megértése, ennek egyik oka, hogy egyénenként változó, hogy éppen a bal vagy a jobb agyféltekénket vesszük súlyozottabban  igénybe.

Annak, akinek a matek megy, jó eséllyel a fizika sem fog gondot okozni, viszont ez fordítva is igaz, annak, akinek nem megy a matek sajnos esélyes, hogy a fizikával is meg fog gyűlni a baja. Ilyen esetekben érdemes egy olyan szakember segítségét igénybe venni, aki kellő útmutatást ad a diákoknak a tantárgyak megértéséhez.

A probléma megoldása az egyénre szabott, szakszerű, szisztematikusan végzett matematika és fizika korrepetálásban rejlik, amely során a diákok a különféle gyakorlatok segítségével tartósan el tudják sajátítani a tantárgyak logikai megoldó kulcsait.

A korrepetálás segítséget tud nyújtani az általános és középiskolás diákok felkészülésében egyaránt, hogy a felvételik során jobban teljesítsenek és az elképzeléseiknek megfelelő iskolában tudjanak tovább tanulni.

Tekintse végig a honlapomon található lehetőségeket, és ha úgy érzi, hogy szükség van matematika és fizika korrepetálásra, ne habozzon kapcsolatba lépni velem!

Lipovszky Matek - Fizika