vasárnap, augusztus 25, 2019

Ötös érettségi matekból!

Napjaink felsőoktatási rendszerében egyre nagyobb súlyt kapnak az érettségin megszerzett jegyek után kapott pontok. Ezért nagyon fontos, hogy ha egy jó egyetemre vagy főiskolára szeretnél bekerülni, minden tantárgynak jól kell sikerülnie az érettségin!

Sajnos matematikából sem elég a kettes vagy hármas. Ehhez azonban nem elég a vizsga előtt pár héttel nekiülni, sokkal könnyebb dolgod lesz, ha egész évben érted az anyagot és később csak át kell nézned. Ebben tudok Neked segíteni matematika korrepetálással!

Nálam a matekkorrepetálások maximálisan arról szólnak, amit az órán nem értettél meg, viszont fontos lehet. Biztos lehetsz benne, hogy ha rendszeresen jársz matek korrepetálásra, akkor folyamatosan fogod érteni és tudni az anyagot, nem kell izgulnod sem a dolgozatok, sem a későbbi érettségi vizsga miatt.

Várom hívásodat akkor is, ha esetleg műszaki területen szeretnél tovább tanulni, és ugyan érted az anyagot, de még valami kellene ahhoz, hogy tökéletesen menjen! Jelentkezz bátran!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.