felzárkóztató óra

Felzárkóztató órák tanév kezdéshez!

Print Friendly, PDF & Email

A felzárkóztató órákra már most jelentkezz, hogy az új évfolyam kihívásaival felkészülten tudj szembe nézni! Nem kell egyedül csinálnia egy tanulónak sem a matematika, fizika vagy kémia tanulást, mert segítséggel sokkal jobban lehet haladni, anélkül, hogy az megerőltető lenne.

felzárkóztató órákat bárki igénybe tudja venni, aki úgy gondolja, hogy javára válik a külön óra. A felzárkóztatás lényege, hogy a többiek szintjéhez fejlesztjük a diákok tudását. Nem kell ahhoz gyenge tanulónak sem lenni, hogy a felzárkóztató korrepetálás a heti különórák között helyet kapjon. A felzárkóztató óráknak pontosan az a lényegük, hogy a tanuló támogatást kapjon abból a tárgyból és azokból a témakörökből, amik bizonytalan alapokon állnak. Ha van segítsége és támogatása, akkor nem kell megragadnia a közepes szinten, hanem lehet sokkal jobb is, változtathat a jegyein. Ilyen korrepetáló órákat tudsz venni, most fizikából és matematikából is.

Azok a tanulók, akik új évfolyamot kezdenek idén és feljebb lépnek egy osztályt, új tananyagokkal ismerkednek meg. Matematika, fizika vagy pedig kémia tárgyakból gyakran van igény arra, hogy korrepetálás, plusz órák, felkészítő foglalkozások kerüljenek a tanuló napirendjébe. Ezek azok a tantárgyak, amiket nem lehet egyszerűen megtanulni kívülről, érteni, gyakorolni kell a tananyagot ahhoz, hogy javítani lehessen belőle. A felzárkóztató órák segítenek abban, hogy az előtted álló tanévet magabiztosan kezd el. Segítek abban, hogy felkészülten érkezz a következő évfolyam óráira, ne maradj le a tananyagban és a többi osztálytársaddal együtt tudj haladni. Érdemes már most ezzel tervezni a heti beosztásodat.

A felzárkóztató órákra érdemes már most jelentkezni és elkezdeni a felkészülést, ha eddig még nem tetted meg. A legfontosabb tudnivalókról kérdezz bátran. A felzárkóztatás mellett érettségire való felkészítést is vállalok reál tárgyakból, emelt és középszinten egyaránt. A honlapon szereplő elérhetőségeken keress bizalommal a kérdéseiddel a felzárkóztató órákkal kapcsolatban!

Lipovszky Matek - Fizika