Hogy a nyár gondtalanul teljen!

Print Friendly, PDF & Email

Még néhány hét van hátra az iskolaidőből. A diákok június első és második hetében írják az utolsó nagyobb témazárókat, ezeknek pedig rendkívül nagy jelentősége van, hiszen akár sorsdöntőek is lehetnek az olyanoknál, akik két jegy között kétesre állnak. Ne aggódj, nincs még késő elkezdeni a matek és fizika korrepetálást!

Most minden nap számít, ezért is élj a matek, fizika korrepetálás lehetőségével, hiszen egy-egy jobban megírt dolgozat is segíthet abban, hogy megkíméld magadat az egész nyáron át tartó pótvizsgára való készüléstől.

Habár egy-egy dolgozatra olykor heteket kell készülni, jól tudjuk, hogy ez az évvégén szinte képtelenség, hiszen egymással szinte párhuzamosan kell megírni a matek, fizika, kémia, irodalom és történelem feladatsorokat.

A matek, fizikai korrepetálás keretében szisztematikusan végigvesszük az témazárók tananyagát, hogy meglegyenek azok a plusz pontok, amelyek garantálják, hogy ne kelljen a nyarat pótvizsgázással tölteni. A tanulás nem szégyen, keress még idejében!

Lipovszky Matek - Fizika