Mikor elengedhetetlen a matematika korrepetálás?

Print Friendly, PDF & Email

Vészesen közelednek az év végi vizsgák, melyek sokak számára egyszerű záróvizsgák, azonban vannak, akik számára egy életszakaszt lezáró megmérettetések. Sokan úgy vélik, hogy kizárólag a vizsgaidőszak előtt érdemes matematika korrepetálásra járni, ha valamely tesztanyagot nem értik kellően, azonban ez nem minden esetben nyújt ideális megoldást!

A matematikát ugyanis nem elég megérteni, alkalmazni is tudni kell! Ez a tanulási folyamat pedig olykor hosszadalmas lehet, és akár több lépcsőből is állhat. Éppen ezért a matematika korrepetálás már abban a pillanatban szükségessé válik, mikor a diák az adott anyagot nem képes az órán vagy az első felmérőn megfelelően alkalmazni!

Semmiképpen nem ajánlott az utolsó pillanatra hagyni a matematika korrepetálást, azonban, ha a vizsgák nem úgy sikerültek, ahogyan szerettük volna, esetleg egy felmérő alkalmával nyilvánvalóvá vált, hogy szükséges a matematika korrepetálás, akkor sincs még késő a megfelelő szakemberhez fordulni! Keressen fel bizalommal, ha úgy érzi, azonnali segítségre van szükség!

Lipovszky Matek - Fizika