ematika korrepetálás

Matematika korrepetálás és fizika órák az év végi jegyekért!

Matematika korrepetálással és fizika korrepetálással javulhatnak az év végi jegyek! Fogadjon magántanárt a gyermeke mellé!

Az év végi jegyeknek komoly értéke van, hiszen ezek bekerülnek a bizonyítványba. Az év végén kapott jegyekből áll össze az aktuális tanulmányi átlag is, ami pedig befolyásolja a felvételi pontszámokat is. Egy nem túl jól sikerült év végi jegynek tehát komoly hatása lehet a tanuló jövőjére, terveire. Nem szabad félvállról venni egyik tárgyból sem az év végi jegyeket, érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy minél jobb legyen a tanuló tanulmányi átlaga.

A reál tárgyak sok gyermek számára jelentenek kihívást, küszködnek a számokkal, a feladatokkal. A matematika korrepetálás és a fizika korrepetálás is segíthet abban, hogy megértsék a nehezebb tananyagot és akár javítani is tudjanak. A matematika korrepetáláshoz és a fizika korrepetáláshoz egy jó magántanárra van szükség, aki tudja, hogyan érje el a tanulónál a javulást. Forduljon bizalommal hozzám, mert tudok segíteni a korrepetálásban, a sikeres év végi bizonyítvány elérésében!

matematika korrepetálást még most sem késő elkezdeni, hiszen jönnek a nagy év végi felmérések, ahol a fél éves, egész éves tananyagból kell a tanulóknak vizsgázni. Kezdje el a matematika korrepetálást vagy a fizika korrepetálást minél hamarabb, hogy biztosítani tudja a gyermeke számára a jobb lehetőségeket!

A fizika és matematika korrepetálást is online tartom, a jelen helyzet miatt, ezért sokkal rugalmasabban lehet az órákat megtartani. A korrepetálás online formában kevesebb időt vesz el a tanuló idejéből, így több dologgal tud foglalkozni egy nap, egy héten. A középiskolás és egyéb tananyag megértése, gyakorlása a fizika és a matematika korrepetáláson feladat, amit minden esetben a tanulóval közösen, a gyermekre odafigyelve valósítok meg.

A fizika és matematika korrepetálásról szívesen adok meg további információkat, ha felveszi a kapcsolatot velem! A korrepetálást fő állásban végzem, így minden időm a tanulóké! Az év végi jegy már csak Önökön múlik!

Lipovszky Matek - Fizika