középiskolai felvételire való felkészítés

Középiskolai felvételire való felkészítés, már idéntől!

Print Friendly, PDF & Email

középiskolai felvételire való felkészítést érdemes minél előbb elkezdeni. Keressen fel már idén a gyermek a tanuláshoz, így előnyökre tehet szert!

A középiskolai felvételivel kapcsolatban egyes diákok elkövetik azt a hibát, hogy igen későn, pár héttel vagy egy, két hónappal előbb vágnak neki a felkészülésnek, tanulásnak. Sajnos sokaknak ez nem elegendő ahhoz, hogy megfelelő eredményt érjenek el. A kudarc a tanulók mellett a szülőket is megviselheti, így a felvételi után nem ritka, hogy több diáknak is újra kell tervezniük a továbbtanulással összefüggő elképzeléseiket. A matematika különösen érzékeny pontja a tanulók jelentős részének, így nekik még több időre van szükségük a felkészüléshez. Akár már a végzés előtti év végétől el lehet kezdeni a tanulást, így biztosan minden témakörre, feladatra fog jutni idő. Amennyiben Ön is szeretné, hogy gyermeke minél hamarabb hozzálásson a tanuláshoz, és profi szakemberre bízná a középiskolai felvételire való felkészítését, forduljon hozzám bizalommal!

A középiskolai felvételire való felkészítéssel kapcsolatban hatékony segítséget tudok nyújtani a diákoknak. Minél hamarabb vág neki a tanuló a példák megoldásának, témakörök átnézésének, annál nagyobb az esély arra, hogy olyan sikereket érhet el a felvételin, amikre büszke lehet majd. A középiskolai felvételire való felkészítéssel a gyermek a feladatok helyes megoldása mellett kellően áttanulmányozhatja a korábbi vizsgasorok példáit, nagyon sokféle dologgal találkozhat. Mire elérkezik a felvételi napja, addigra már semmilyen feladat nem lesz számára ismeretlen, ezáltal a leblokkolásnak is jóval kisebb a kockázata.

Keressen minél hamarabb a középiskolai felvételire való felkészítéshez, és jövőre nem lehet baj a vizsga napján! Weboldalamon bővebb információkat is találhat szolgáltatásaimról. A középiskolai felvételire való felkészítést online magánoktatás keretein belül biztosítom. Ha kérdései lennének, lépjen velem kapcsolatba a megadott elérhetőségeimen, ahol készséggel válaszolok az érdeklődőknek.

Lipovszky Matek - Fizika