középiskolai felvételire való felkészítés-22marc

Középiskolai felvételire való felkészítés reál tárgyakból

Print Friendly, PDF & Email

Középiskolai felvételire való felkészítés magántanártól! Minden figyelmem a diákoké, így a felkészülés sikeres lesz!

Az általános iskolából a gimnáziumba tovább menni nagy vízválasztó és olyan döntés, ami hatással van egy gyermek jövőjére. A választott középiskolába bekerülni nem könnyű. Nagy a verseny az iskolák és a diákok között is. A tanulók közül sokan már hónapokkal korábban megkezdik a tanulást, hogy a legjobb tudásukat tudják nyújtani.

középiskolai felvételire való felkészítés tehát nem felesleges időtöltés vagy költekezés, hiszen a tanuló jövőjébe fektetik az energiát és a pénzt. Forduljon hozzám bizalommal, ha megbízható referenciákkal rendelkező magántanárt szeretne foglalkoztatni a gyermeke mellé! A középiskolai felvételire való felkészítés a reál tárgyakat érinti, tehát a matematika, fizika korrepetálás az, ami a szakterületem. Egy tanuló külön tárgyakból is felkészülhet, aszerint, hogy melyik reál tantárgy élvez elsőbbséget a felvételi szempontjából, de akár minden tárgyból is kérhet különórát egy tanuló.

középiskolai felvételire való felkészítés során minden tananyagot érintünk és átveszünk, ami az aktuális felvételi követelményekben szerepel. A tanári tapasztalatom lehetővé teszi, hogy minden diáknak a képességei alapján a legjobb felkészítést tudjam nyújtani. Matematika, fizika tárgyakból maximálisan felkészült és magabiztos lesz a felvételi napjára a tanuló, ha az Én vezetésemmel történik a középiskolai felvételire való felkészítés. A magánórák jelenleg online működnek, az aktuális helyzethez igazodva. Az online órák előnyeit kihasználva, jobb időbeosztással, kevesebb fáradtsággal lehet a középiskolai felvételire való felkészítést igénybe venni!

Amennyiben a legjobb középiskolai felvételire való felkészítést szeretné gyermekének megadni különórákon, akkor vegye igénybe gyakorlott, elismert és elhivatott magántanár szolgáltatásait a reál tárgyakból! A honlapon megadott elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot Velem és beszéljük meg a részleteket minél előbb!

Lipovszky Matek - Fizika