hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Fizika korrepetálás Budapesten: ha nem elegendő az órai felkészülés az érettségire

Már csak pár hónap, és itt az érettségi. Az érintett diákok lázasan készülnek a vizsgákra, azonban egyesek komoly gondban vannak választott tantárgyaik miatt, például a fizikával kapcsolatban. Sajnos nem minden iskolában elegendő az órai felkészülés ahhoz, hogy a tanuló sikeres vizsgát tegyen le a tantárgyból. Egyesek ilyenkor elkezdenek otthon, egyedül, különböző segédanyagok felhasználásával készülni, azonban vannak olyan tananyag részek, amik kihívást okozhatnak. Ha Te is ebből a tantárgyból fogsz érettségizni, és jól jönne a segítség a felkészüléshez, fordulj hozzám bizalommal Budapesten fizika korrepetálásért!

Budapesten fizika korrepetáláson segítek, hogy a legjobb eredményt érhesd el az érettségin. Részletesen átvesszük azokat a témaköröket, amik a vizsgán előfordulhatnak, megnézzük a korábbi évek feladatait, és a szóbelire is felkészülünk. Ha szükséges, erre a részre nagyobb hangsúlyt fektetünk, ugyanis egyeseknek komoly kihívást jelentenek a felelések, és képesek leblokkolni is. Budapesten a fizika korrepetáláson lehetőség lesz ezt az akadályt is leküzdeni, így mire elérkezik a vizsga, már semmi sem fog akadályozni abban, hogy elérd a céljaidat.

Budapesten a fizika korrepetáláson bátran kérdezhetsz, és az sem gond, ha valamelyik tananyag kimaradt a középiskolai évek során, ugyanis most itt a lehetőség, hogy bepótolj mindent. A rengeteg gyakorlás mellett sok érdekességgel is találkozhatsz az órákon, amik segítenek megjegyezni bizonyos részeit a fizikának. Amennyiben szeretnéd, tudok ajánlani szakirodalmi könyveket is, hogy még jobban elsajátíthasd a fizika tudományát. 

Mivel már nem sok van hátra az érettségi vizsgákig, érdemes minél hamarabb jelentkezned fizika korrepetálásra Budapesten, így még kellő idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy mindent átvegyünk. Az órák kedvező áron elérhetőek a diákok számára. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és szeretnél részt venni a felkészülésen, vagy kérdéseid lennének, vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen! Várlak szeretettel Budapesten fizika korrepetáláson!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.