matematika pótvizsga felkészítő árak

Matematika pótvizsga felkészítő árak és fizika felkészítő árak olcsón

Print Friendly, PDF & Email

A matematika pótvizsga felkészítő árak és a fizikai pótvizsga felkészítő árak is megfizethető kategóriát képviselnek a magánóráimon. A nyár nem minden tanuló számára jelenti a felhőtlen vakációt, mert azokból a tárgyakból, amikből nem sikerült a minimumot teljesíteniük, újra kell vizsgázniuk. Akár általános iskolás, gimnazista vagy szakközépiskolás a tanuló, szüksége van tanári segítségre ahhoz, hogy felkészüljön a vizsgára.

Fordulj hozzám bizalommal, ha nem szeretnéd a nyarat úgy tölteni, hogy nem tudod, átmész e a pótvizsgán! Nem kell évet ismételned matematikából vagy fizikából csak azért, mert nem értesz valamit, nehézséget jelent számodra a tananyag. A matematika és a fizika is megtanulható, csak kell egy kis segítség a tanuláshoz.

A magánóráimon személyesen vagy online is részt vehetnek a tanulók, ráadásul azt is eldönthetik, hogy hány perces foglalkozáson szeretnének felkészülni. A honlapon az árlista menü alatt találod az aktuális matematika pótvizsga felkészítő árakat, a fizikához tartozó árak szintén ezzel az árképzéssel számolom.

A fizika és matematika pótvizsga felkészítő árak aszerint változnak, hogy hány perces korrepetáláson veszel részt. Minden tanuló eldöntheti, hogy egy alkalommal mennyi időt szeretne szánni a korrepetálásra, illetve a felkészítésre. Érdemes az első órán tisztázni, hogy a tanulónak pontosan milyen hiányosságai vannak, melyek azok a részek a tananyagban, amik kevésbé mennek és amiket gyakorolni, magyarázni kell.

matematika pótvizsga felkészítő árak közül a legalacsonyabb a 45 perces foglalkozáshoz kapcsolódik, a legmagasabb pedig a 120 perces óra díja. A kettő között még további kategóriák is vannak, ahogyan az az ide tartozó menüpontban világosan fel van tüntetve.

Nem érdemes a matematika pótvizsga felkészítő árak alapján dönteni, hiszen azt kell figyelembe venni, hogy mennyi foglalkozás szükséges ahhoz, hogy a pótvizsgán sikeresen átmenjen a tanuló és ne kelljen szeptembertől évet ismételnie.

matematika pótvizsga felkészítő árakról és a többi részletről érdeklődj a megadott elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika