hétfő, március 30, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu AZ ONLINE OKTATÁS RÉSZLETEI

Fizika korrepetálás Budapesten: ha nem elegendő az órai felkészülés az érettségire

Már csak pár hónap, és itt az érettségi. Az érintett diákok lázasan készülnek a vizsgákra, azonban egyesek komoly gondban vannak választott tantárgyaik miatt, például a fizikával kapcsolatban. Sajnos nem minden iskolában elegendő az órai felkészülés ahhoz, hogy a tanuló sikeres vizsgát tegyen le a tantárgyból. Egyesek ilyenkor elkezdenek otthon, egyedül, különböző segédanyagok felhasználásával készülni, azonban vannak olyan tananyag részek, amik kihívást okozhatnak. Ha Te is ebből a tantárgyból fogsz érettségizni, és jól jönne a segítség a felkészüléshez, fordulj hozzám bizalommal Budapesten fizika korrepetálásért!

Tovább

Matematika korrepetálás Budapesten: javítsunk együtt a féléves eredményeden!

Sajnos nem mindenkinek sikerült úgy a féléves bizonyítványa, mint ahogy azt az év elején eltervezte. Sokaknak főként a reál tantárgyakkal gyűlt meg a bajuk, azon belül is a matematikával. Egyesek a rossz jegyeket igazi kudarcnak élik meg, és teljesen tanácstalanok, hogy év végéig hogyan is javíthatnák ki ezeket az eredményeket. Ilyenkor több diáknak is nagyon nehéz lendületet vennie, és újra belevágni az intenzív tanulásba, mert a sikerélmény hiánya teljesen leblokkolja őket. Ha Te is hasonló problémákkal küzdesz éppen, a fővárosban élsz, és szükséged lenne segítségre ahhoz, hogy javíthass, válaszd a matematika korrepetálást Budapesten!

Tovább

Nem vagy elégedett a félévi jegyeddel? Kezdjük el a felkészülést évvégére fizika korrepetálással!

Hamarosan elérkezik a félévi zárás az iskolákban, amikor a diákok szembesülnek azzal, hogy az első félév alatt hogyan is teljesítettek. Sajnos nem mindenki könyvelhet el sikereket, ugyanis vannak olyan tantárgyak, amik jó pár diáknál igencsak lehúzzák a féléves eredményeket. Nagyon sok tanulónál a reáltantárgyak, például a matematika vagy fizika jegyek rontják az átlagot. Mivel a félévi bizonyítvány egy egyszerű értesítés a tanulók, szülők és tanárok számára, közel sincs olyan kulcsfontosságú szerepe, mint az évvégi eredményeknek. Ez inkább egy útmutatás arról, hogy a diák hol tart a tanulmányaiban, és miből kellene fejlődnie. Ebből kifolyólag a jó hír az, hogy még semmi sincs veszve: ha Te gyengén teljesítettél fizikából, kezdjük el együtt már most a felkészülést az évvégére, hogy büszke lehess eredményeidre!

Tovább

Készüljünk együtt az érettségire: válaszd időben a matek korrepetálást!

Sok érettségiző diáknál előfordul, hogy a nagy megmérettetésre történő felkészülést legalább márciusig elhalasztják. Az érintettek gyakran nem az időhiány miatt döntenek a késői felkészülés mellett, hanem mert abban reménykednek, hogy így a vizsgákig nem fognak sokat felejteni a tananyagból. Vannak olyan tantárgyak, amelyeknél ez a megoldás használhat, azonban az olyanoknál, mint például a matematika, nem igazán. Ahhoz, hogy a diák stabil, gyakorlatban használható tudást szerezzen, és meg tudjon oldani bármilyen feladatot a matematika érettségin, legalább négy- öt hónapot rá kell szánni a gyakorlásra. Ha ezzel Te is tisztában vagy, kezdjük el már most együtt a felkészülést, és keress bizalommal a matek korrepetálásért!

Tovább

Szerezz stabil, használható tudást matek korrepetálással!

Nagyon sok diák gyakran nem azért kap rossz jegyet matematikából, mert ne lennének meg a képességei a tantárgyhoz, hanem mert rendkívül bizonytalan a tudása. Ennek több oka is lehet, például a tanuló lemaradhatott egy fontos tananyagról a hiányzása miatt, és hiába pótolt egyedül, akkor sem tudott már úgy felzárkózni, hogy biztos alapot kapjon a következő leckéhez. Mivel a matematikában sokszor egymásra épülnek a tananyagok, elengedhetetlen a stabil, használható tudás az előrehaladáshoz. Szerencsére ezt könnyedén meg tudja szerezni a tanuló, ha időt fordít a gyakorlásra, és ehhez rendszeresen részt vesz matek korrepetáláson.

Tovább

Középiskolai felvételi előtt állsz? A matematika korrepetálás hasznos lehet számodra!

Az általános iskola utolsó éve tele van kihívásokkal, izgalmakkal, amik leginkább a középiskolai felvételikhez köthetők. A nyolcadikosok többsége főként a matematika felvételi miatt izgul, még azok a diákok is, akiknek alapvetően nincs problémájuk a tantárgy megértésével. Az aggodalmat gyakran a várható feladatsorok okozzák: korábban már előfordult, hogy túlságosan nehéz, összetett példa került a felvételibe, sok diák pedig nem készült fel erre kellően. Érdemes tanulni ezekből a tapasztalatokból, mégpedig úgy, ha a középiskolai felvételi előtt a diák matematika korrepetáláson vesz részt. Így, a begyakorlással nagyon kicsi az esély arra, hogy a diák ne tudná megoldani a legösszetettebb feladatot is. Ha Te szeretnél időben felkészülni, és jó eredményeket elérni, keress bizalommal a matematika korrepetálással kapcsolatban!

Tovább

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.