Szeretnél fejlődni? Vegyél részt matematika korrepetáláson!

Sok diáknak van problémája a matematikával, viszont a jobb tanulmányi eredmény érdekében szeretnének fejlődni a tantárgyból. Ez legfőképp azoknak a tanulóknál fontos, akik középiskolai felvételi vagy érettségi előtt állnak, hiszen az eredményekbe jelentős mértékben beleszámít a matek. Ha Te is felvételi vagy érettségi előtt állsz, és már a tanév elején szeretnéd elkezdeni a felkészülést, vegyél részt matematika korrepetáláson!

A matematika korrepetáláson szakembertől kaphatsz segítséget a tananyag megértéséhez, és minden fontos ismeret elsajátításához. Ezeken az órákon előkerülhetnek korábbi érettségi vagy felvételi feladatsorok is, így a matematika korrepetálással többféle feladattípusra is fel tudsz készülni. A foglalkozások motiváló környezetben zajlanak, hogy könnyebben vedd az akadályokat, hiszen a pozitív energiák segítenek abban, hogy jól tudj teljesíteni.

A matematika korrepetáláson fejlődhetsz, sikerélményeket szerezhetsz, mindez pedig biztosítani fogja azt, hogy kiváló eredményeiddel el tudd érni céljaidat. A részvételhez bátran vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika