kedd, február 25, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Cím: 1204 Budapest Szerdahely utca 6/A

Szeretnél fejlődni? Vegyél részt matematika korrepetáláson!

Sok diáknak van problémája a matematikával, viszont a jobb tanulmányi eredmény érdekében szeretnének fejlődni a tantárgyból. Ez legfőképp azoknak a tanulóknál fontos, akik középiskolai felvételi vagy érettségi előtt állnak, hiszen az eredményekbe jelentős mértékben beleszámít a matek. Ha Te is felvételi vagy érettségi előtt állsz, és már a tanév elején szeretnéd elkezdeni a felkészülést, vegyél részt matematika korrepetáláson!

A matematika korrepetáláson szakembertől kaphatsz segítséget a tananyag megértéséhez, és minden fontos ismeret elsajátításához. Ezeken az órákon előkerülhetnek korábbi érettségi vagy felvételi feladatsorok is, így a matematika korrepetálással többféle feladattípusra is fel tudsz készülni. A foglalkozások motiváló környezetben zajlanak, hogy könnyebben vedd az akadályokat, hiszen a pozitív energiák segítenek abban, hogy jól tudj teljesíteni.

A matematika korrepetáláson fejlődhetsz, sikerélményeket szerezhetsz, mindez pedig biztosítani fogja azt, hogy kiváló eredményeiddel el tudd érni céljaidat. A részvételhez bátran vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.