Matematika-fizika korrepetálás: hogy sikeres legyen a pótvizsga

Print Friendly, PDF & Email

Sajnos nem minden diáknak telik pihenéssel a szünidő, ugyanis azoknak a tanulóknak, akik elégtelen érdemjeggyel zárták az év végét, például matematikából vagy fizikából, a nyár folyamán sokat kell foglalkozniuk a tanulással. Az érintett diákok igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy az augusztusi pótvizsgán sikeresen átmenjenek, de sokan közülük tartanak tőle, hogy az igyekezet ellenére mégsem fog sikerülni.

A legfontosabb, hogy a tanuló motiváló, tapasztalt tanárt találjon a matematika-fizika korrepetáláshoz. Sok diák önállóan kezdi el a tanulást, azonban egyedül továbbra sem fogja megérteni azokat a tananyagokat, amik a rossz jegyekhez vezettek, ezért mindenképp szükség van szakszerű segítségre. A matematika-fizika korrepetáláson a tanárnak megvannak azok az eszközei, amik segítenek átlátni a legproblémásabb részeket is, ráadásul nem engedi, hogy a diák feladja a küzdelmet: a végsőkig motiválja, lelkesíti. Mindezek hatására garantált a siker!

Ha Te is szeretnéd könnyen enni a pótvizsgát, keress bizalommal a matematika-fizika korrepetálással kapcsolatban elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika