pótvizsga felkészítés

Pótvizsga felkészítés matematika és fizika tantárgyakból

Print Friendly, PDF & Email

A pótvizsga-felkészítés segítségével az Ön gyermeke is könnyedén veheti az elé gördülő akadályt, és folytathatja tanulmányait!

Az iskolai év vége közeledtével sok diák szembesül a fizika pótvizsga és a matematika pótvizsga kihívásával. Ez egy igen stresszes időszak lehet nem csak a tanulóknak, hanem a szüleiknek is, de ne aggódjon! Segítek túllendülni a problémán, és hozzásegítem gyermekét a jobb eredményekhez!

Miért érdemes Önnek is engem választania a pótvizsga-felkészítéshez?

Szakértői tudás:

Matematika és fizika szakos magántanár vagyok, így mélyreható ismeretekkel rendelkezem ezeken a területeken. Tapasztalt vagyok azokban a témakörökben, amelyekre a pótvizsgán fókuszálni kell, és segítek az eredmények javításában.

Személyre szabott felkészítés:

Szolgáltatásom teljes mértékben személyre szabott. Először felmérem a gyermek tudásszintjét és az erősségeit, majd azonosítom azokat a területeket, ahol további fejlesztésre van szükség. Ezután kidolgozom az egyéni tantervet és módszertant, amely segít abban, hogy hatékonyan felkészülhessen a pótvizsgára.

Gyakorlatorientált megközelítés:

A matematika korrepetálás és a fizika korrepetálás során kiemelt figyelmet fordítok a gyakorlati feladatokra és a problémamegoldásra. Gyakorlófeladatokat és vizsgaszerű helyzeteket biztosítok, hogy a gyermek megszokja a vizsgahelyzetet, és ezáltal növelje a magabiztosságát. Ezzel a módszerrel a tanult ismeretek könnyebben alkalmazhatóak a gyakorlatban.

Rugalmas időbeosztás:

A diákoknak sok más teendőjük is van ebben az időszakban, ezért rugalmas időbeosztást biztosítok, így megtalálhatjuk a legmegfelelőbb időpontot a foglalkozásokhoz.

Motiváció és támogatás:

Az eredmények elérése nem mindig könnyű, és időnként szükség van motivációs lökésre is. Magántanárként nem csak gyermeke tudásszintjének fejlesztésében segítek, hanem támogatást is nyújtok a nehéz pillanatokban, így nem csak a tudása nő, hanem a magabiztossága és motivációja is megerősödik.

Ne hagyja, hogy a pótvizsga aggodalmat és stresszt okozzon; tőlem gyermeke a legjobb felkészítést kapja matematika és fizika tantárgyakból! Ha felkeltettem az érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Lipovszky Matek - Fizika