kedd, február 25, 2020

Lipovszky Péter Mobil: +36 70 532 4476 Email: magantanar@lipovszky-matek-fizika.hu
Cím: 1204 Budapest Szerdahely utca 6/A

Kedves Diákok!

Lipovszky Péter vagyok. Közel 20 éven keresztül készítettem fel tanulókat érettségi és felvételi vizsgákra. Közép és emelt szinten is. Ha úgy érzed, hogy a tanévben nem tudtál megfelelően teljesíteni, nem feltétlenül a Te hibád, illetve nem biztos, hogy a gond ebben a tanévben keletkezett. Előfordulhat, hogy az alapok gyengének bizonyultak. Ha egy vagy több anyagrészt nem tudtál kellőképpen feldolgozni, akkor az arra épülő részek természetesen érthetetlenek lesznek így a továbbhaladás nem biztosított

Tipikus probléma,hogy a dolgozat nehezebbnek tűnik, mint arra a tanórán megoldott feladatok alapján számítottál. Elegendő gyakorlással, illetve ötlettárral felvértezve tapasztalni fogod, hogy önállóan, meghatározott idő alatt is tudsz jól teljesíteni.

Saját tempótokban megfelelő haladási ütemet betartva elkerülhető a folyamatos kudarc. Rendszeres egyéni foglalkozással az alapokat erősíthetjük, a hiányosságokat pótolhatjuk, így a továbbiakban sikerélményben lesz részed matek órán is, kedvet kaphatsz a sokak által rettegett, utált tantárgy tanulásához. Magabiztosabbá válhatsz az élet más területein is.

Eddigi tapasztalatim alapján bátran mondhatom, hogy rendszeres egyéni foglalkozás mellett kevés az olyan tanuló, aki legalább a közepes szintet ne érhetné el matematikából vagy fizikából. Aki ezt külön segítség nélkül képes elérni, annak nagy az esélye arra, hogy segítségemmel a jeles szintet is teljesíteni tudja.

Amennyiben szeretnéd, hogy egyéni foglalkozással matematikából vagy fizikából jobb eredményed legyen, számíthatsz rám.

Legjobb megoldás a matek megértésére

Nehezen mennek a reál tárgyak? Már ezerszer hallottad a szabályokat, mégsem tudod a gyakorlatban alkalmazni? Egyszerűen nem érted, hogy kezdj hozzá a feladatoknak? Ne csüggedj, van megoldás!
Jelentkezz matematika korrepetálásra, és segítek megérteni a matekot!

Több éves tapasztalatom során találkoztam sok olyan diákkal, akiknek elvették a kedvüket a tanulástól, matek feladatoktól. Nekem az a célom, hogy a hozzám jelentkező diákokat érdekes és kreatív módon vezessem rá a feladatok megoldására. Ha az ember egyszer megérti és ráérez a lényegére, azután már nem lehet gond a matek példákkal. Olyan nincs, hogy nem megy a matek! Mindenki képes megoldani a matek feladatokat, csak gyakorlásra, kitartásra, lelkesedésre és egy érthető matek korrepetálásra van szükség!

Matek korrepetálás során gyorsan és egyszerűen sajátíthatod el a matek rejtelmeit. Válaszd tehát matek korrepetálásaimat, hogy te legyél az osztályban a legjobb! Ha matematika, vagy fizika pótvizsgára készülsz, én felkészítelek!

Üdvözlettel: Lipovszky Péter

Kedves Szülök, Érdeklődők, Diákok, Egyetemisták és Főiskolások!

Önöknek/Nektek szólnak ezek a cikkek amelyeken keresztül megpróbáltam bemutatni magamat, tanítási módszereimet, szakmai rátermettségemet. Amennyiben elnyertem a bizalmát/bizalmad keressen/keress meg bizalommal az elérhetőségeim egyikén.

Amit kínálok

Ha eljösz hozzám több mint 25 éves tapasztalatom alapján matematika vagy fizika korrepetálásra következőkben részesülhetsz:

Matematika és fizika érettségi vizsgára való felkészítés

Sikeres matematika, fizika érettségi vizsgára való felkszítés emelt és középszinten egyaránt középiskolások és már érettségizettek számára is.

Középiskolai matematika felvételi vizsgára való felkészítés

Sikeres középiskolai matematika felvételi  vizsgára való felkészítés 8., 6, és 4. osztályosok részére.

Érdemjegy javítás matematikából, fizikából, bukástól való megmenekülés

Sikeres érdemjegy javítás matematikából és fizikából, bukás közeli helyzetből való megmenekülés általános iskola felső tagozat és középiskolások részére egyaránt.

Tehetséggondozás

Sikkeres tehetséggondozást vállalok matematikából és fizikából általános iskolások felsőtagozatos diákjainak, és középiskolásainak egyaránt. Azért, hogy a jó még jobblegyen!

Sikeres egyetemi matematika és fizika vizsgákra való felkészítés

Sikeres egyetemi, főiskolai matematika és fizika zh-ra és vizsgára való felkészítés analízis, lineáris algebra, valószínűségszámítás témakörökből.

Matematika és fizika pótvizsga felkészítés

Sikeres pótvizsga felkészítés matematikából és fizikából általános és középiskolásoknak egyaránt.