fizika korrepetálás

Fizika korrepetálás és matematika korrepetálás a sikeres javításért!

Print Friendly, PDF & Email

fizika korrepetálás és matematika korrepetálás ideje elkezdeni! Mentse meg a félévi jegyeket!

A tanulók az iskolában, a tanórákon minden, alapvető segítséget megkapnak ahhoz, hogy a féléves vizsgáikat a tőlük telhető legjobb szinten teljesítsék. De mi van akkor, ha a tanuló szeretné a legjobbat kihozni magából? A legjobb, ha a szülő magántanárt fogad és segít a gyermekének a jobb értékelés megszerzésében.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérje a fizika korrepetálást és matematika korrepetálást képzett, tapasztalt magántanártól! A felkészítést fizikából és matematikából is lehetőség van kérni, külön vagy együtt is. Ha a tanuló mindkét tárgyból szeretne jól szerepelni, akkor szívesen segítek. A matek és fizika korrepetálást is online szervezem, ennek köszönhetően nagyon rugalmasan lehet megszervezni az oktatást. Az online felkészítés nagy előnye, hogy minden résztvevő nagyon kényelmesen és egyszerűen tud bekapcsolódni a felkészítésbe.

Nincs utazás, nem kell más időpontokhoz igazodni, mert otthonról jóval kevesebb szervezéssel lehet tanulni. A matematika vagy a fizika vizsga is sikeres lesz év végén, amire érdemes annyi időt szánni, amennyit csak lehet. Kezdje el már januárban a matek és fizika korrepetálást a tanuló és mire elérkezik az év vége, nem kell izgulnia amiatt, hogy nem volt idő valamelyik tananyagot átvenni, valamelyik gyenge pontot megerősíteni  tudásában. Magabiztos, sikeres tudást tud prezentálni a tanuló, amivel a továbbtanuláshoz is hozzá tud majd a jövőben járulni. A reál tárgyakból minden szükséges támogatást meg tudok adni a tanulóknak akkor is, h a fizika korrepetálás és matematika korrepetálás a cél!

Amennyiben érdekli ez a lehetőség, keressen bizalommal! A honlapon szerepelnek az elérhetőségek, ezeken tud időpontot egyeztetni fizika korrepetálásra és matematika korrepetálásra. Nem érdemes késlekedni, mert a számonkérés időszaka már rohamosan közeleg és minél előbb kezdik a gyakorlást, annál nagyobb az esélye annak, hogy a várakozásoknak megfelelően alakuljon az év végi jegy.

Lipovszky Matek - Fizika