Tisztelt Szülő, Érdeklődő!

image_pdfimage_print

Immár több mint 25 éve foglalkozom matematika és fizika korrepetálással, pótvizsgára, érettségire, felvételire való felkészítéssel sikeresen. A diákjaim között vannak általános iskolások, középiskolások, egyetemisták, főiskolások és felnőttképzésben résztvevők egyaránt. A nálam tanuló gyermeke matematika és fizika tudása és annak fejlesztését biztos kezekben tudhatja.

 Legyen szó bukás közeli helyzetről, pótvizsgáról, érettségiről emelt vagy közép szinten egyaránt, jegy javításról, vagy bármiről, ami a gyermeke tudását biztossá, jobbá teszi. Gyermekét nagy türelemmel és odafigyeléssel tanítom, oktatom. Egyszerűen és érthetően magyarázom el a feladatokat, témaköröket az ő nyelvén és tudásszintjén, hogy a tanulása minél könnyebb és gördülékenyebb legyen. Nagyon sok feladattal mélyítem el a tudását az órán és házi feladatok által. A saját ütemében veszem az anyagot, hogy az elhangzott magyarázatok minél jobban segítsék fejlődését, előmenetelét. Minnél jobb tanulmányi eredmény elérése mellett a célom, hogy a gyermeke megkedvelje, megszeresse a matematikát, fizikát. Az önálló probléma megoldásra, gondolkodásra való neveléssel szeretném elérni, hogy nem csak a matematika, fizika területein legyenek sikeresek diákjaim, hanem az élet minden területén tudják kamatoztatni a nálam megszerzett tudást.

Várom szíves érdeklődését!

Tisztelettel: Lipovszky Péter magántanár

Nincs olyan, hogy nem tudom!

A fizika sok gyerek számára egy rejtélyekkel teli, ismeretlen területet jelent, ahol érthetetlen szabályok és furcsa számítások tömkelege vár arra, hogy megértse, memorizálja és alkalmazza azokat, legtöbbször sikertelenül. Sok szülő ezt elintézi azzal, hogy neki is nehezen sikerült elsajátítani a reál tantárgyakat, és elég, ha a gyerek csak elevickél egy kettessel vagy hármassal. Ennek nem kell így lennie!


A megoldás egy lelkiismeretes magántanár!

A korrepetálás nem szégyen, sőt, kiváló lehetőség arra, hogy a gyermek személyre szabottan megérthesse és elsajátíthassa a tananyagot, így lehetősége nyílik arra, hogy javítson.

Hatékony, átgondoltan felépített tanulási terv!

Tanulási tervvel, sok gyakorlati példával, türelemmel és csapatmunkával az Ön gyermeke is sikert érhet el a fizika korrepetálás segítségével, sőt, nem csak javíthat a jegyein, de magolás helyett esélye nyílik megérteni a tananyagot, és akár még meg is szeretheti azt!

Keressen bizalommal és együtt elérjük a fejlődést fizikából is!

A matek is lehet öröm a köbön

A matematika nagyon sok diáknak meg tudja keseríteni az életét. Előfordul, hogy az embernek nincsen olyan jó érzéke ehhez a tudományhoz, így pedig nehézzé válik a matematika megértése és a feladatok megoldása. Az ideális megoldás a problémára egy jó magántanár, aki a matematika korrepetálás segítségével könnyedén megértetheti, sőt, akár meg is szerettetheti a matekot a tanulókkal.

Ha gyermekének gondjai akadnak a matematikával, és az iskolai tanóra során nincs mód arra, hogy külön foglalkozzanak vele, bátran keressen fel engem! Különóráim során segítek, hogy a matek többé ne okozhasson fejtörést. Egyéni tanulási tervvel, személyre szabott gyakorlási módszerekkel és türelemmel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy gyermeke ne csupán megértse, de élvezze is a matematikát!

Matematika korrepetálás? Pótvizsga felkészítés? Ha lelkiismeretes, jó magántanárt keres gyermeke mellé, akkor jó helyen jár. Legyen szó pótvizsgáról, javításról vagy érettségire való felkészítésről, garantált a siker!

A matematika érdekességei

Akik matematika korrepetálás mellett döntenek, sajnos eleinte nehezen hiszik el, hogy a matematika a világ egyik legszebb tudománya. A középiskolai tanulók nagy részének még nem volt lehetősége megtapasztalni ezen tudományterület érdekességét, hiszen úgy tekintenek rá, mint puszta tantárgyra – azonban a matematikában ennél sokkal több van.

A matematika története az ókorba nyúlik vissza. Az ókoriak gondolkodásmódjának a lényege az volt, hogy valahogy le tudják írni azokat a jelenségeket, melyek a gyakorlatban megtörténnek – hogy meg tudják vizsgálni a világ materiális részét.

A matematika korrepetálás ezen régi matematikusok eszméit szeretné követni: a matematika tulajdonképpen a végtelent szerette volna elméletben megközelíteni, úgymond megszelídíteni. Mégis, mi lehetne ennél izgalmasabb?

Matematika-fizika szakos magántanárként játékosan, örömmel tanítom a diákokat erre a másfajta látásmódra: az önálló gondolkodásra és a kísérletezésre.

Matematika korrepetálás ügyében hozzám bizalommal fordulhatnak!

 

Lipovszky Matek - Fizika